AdSenseBanner

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Thalatta Seaside Hotel: Προσφορά Πάσχα


Ανάμεσα στην απόλυτη ισορροπία του καταπράσινου δάσους και τoυ απέραντου γαλάζιου της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας στην παραλία της Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια, γεννήθηκε το Τhalatta Seaside Hotel.


Ένας ονειρεμένος προορισμός που υπόσχεται διακοπές γεμάτες χαλάρωση και…άρωμα παραδείσου!

Μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα, με διαδρομή μέσα στο πευκόφυτο δάσος στο πιο μαγευτικό σημείο της Βόρειας Εύβοιας βρίσκεται η παραλία της Αγίας Άννας .
Μια παραλία που εκτείνεται σε μήκος 5 χιλιομέτρων με κρυστάλλινα νερά ,πολλούς φυσικούς κόλπους θα σας δώσει την αίσθηση ότι η πιο γαλάζια θάλασσα έχει κρυφτεί εκεί για να την απολαύσετε εσείς και μόνο εσείς……


Το Τhalatta Seaside Hotel. με την θέα της θάλασσας να σας μαγεύει ακόμα και από το κρεβάτι είναι εκεί για να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την εκδήλωση σας προσωπική η επαγγελματική ενώ οι νέες υπηρεσίες ομορφιάς και αναζωογόνησης στο spa θα σας χαλαρώσουν ευχάριστα .
Λουσμένο με φως, θάλασσα και τη δροσιά του δάσους το Thalatta Seaside Hotel είναι το καταφύγιο που πάντα ονειρευόσασταν…To Πάσχα ανοίγει την πόρτα του με ειδικά πακέτα που θα σας συναρπάσουν, κάντε τώρα την κράτηση

Και απλά …...Ανακαλύψτε το!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 340 10 ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ,
Tηλ για κρατήσεις: 210 3615844, 22270 97397.
Fax: 210 3606738,
Email: info@thalattahotel.gr,
Website: http://www.thalattahotel.gr/

* Eιδικό πρόγραμμα Πάσχα για 4 διανυκτερεύσεις στο Thalatta Seaside Hotel 4 :
http://www.thalattahotel.gr/images/easter_THALATTA.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails