AdSenseBanner

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΣΤΟ Negroponte Resort Eretria

Το Negroponte Resort Eretria βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, σε μια έκταση 11.000μ². Απέχει 3χλμ. από την ιστορική πόλη της Ερέτριας.

Το Negroponte πήρε το όνομά του από το ενετικό όνομα της πόλης της Χαλκίδας. Εμπνευσμένο από τη ρομαντική περίοδο, το Negroponte αποτελεί ένα άνετο και μοντέρνο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον του.

Για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις, το θέρετρο προσφέρει ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους δίπλα στην πισίνα, με θέα στη θάλασσα. Για εκδηλώσεις σε εσωτερικό χώρο προσφέρονται 4 πολυλειτουργικές αίθουσες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν από 55 έως 320 άτομα.

Το Negroponte Resort διαθέτει επίσης γήπεδα μπάσκετ και τένις, καθώς και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, τα οποία είναι όλα φωταγωγημένα. Επίσης υπάρχει πισίνα σχεδιασμένη για παιδιά και παιδική χαρά. Εάν επιθυμείτε να χαλαρώσετε, επισκεφθείτε την αίθουσα με την τηλεόραση

Η μικρή, μοντέρνα πόλη της Ερέτριας είναι χτισμένη κατά μήκος των δυτικών ακτών της Εύβοιας. Διαθέτει ένα φυσικό λιμάνι και κυριαρχείται από το κατάφυτο Νησί των Ονείρων, μια δημοφιλή τουριστική περιοχή. Το Νησί των Ονείρων συνδέεται με την πόλη με μια γραφική γέφυρα.

Κατά την διαμονή σας μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαίο θέατρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ερέτριας, τους αρχαίους ναούς του Διονύσου, της Δήμητρας και του Απόλλων του Δαφνοφόρου, καθώς και τον αρχαίο Θόλο και το Μακεδονικό Τάφο.

Αποστάσεις:
Χαλκίδα: 19 χλμ
Αθήνα: 50 χλμ. (μέσω της Σκάλας Ωρωπού - με το φέριμποτ Erteria)

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

    Ο Αρχάγγελος είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με φυσικές ομορφιές, απάνεμο λιμάνι και καθαρές παραλίες με καταγάλανα νερά. Ιδανικός τόπος για ξένοιαστες διακοπές όλο το χρόνο, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Βρίσκεται στο νότιο-ανατολικό πόδι της Πελοποννήσου, στο Νομό Λακωνίας.

    Όποια εποχή κι αν βρεθείτε στη Λακωνία, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ξεκούρασης, σε συνδυασμό με τη γνωριμία τόπων που είναι πλούσιοι σε αξιοθέατα.
    Όταν επισκεφθείτε τη Λακωνία, θα μπορείτε να πείτε ότι γνωρίσατε μία από τις πιο αυθεντικές και ευλογημένες περιοχές που ομορφαίνουν την Ελλάδα.

    Ενδιαφέροντα μέρη κοντά στον Αρχάγγελο είναι, η Πλύτρα με τη βυθισμένη πολιτεία, η απέραντη αμμουδιά της Χαρακιάς, η Ελαφόνησος με την παραλία του Σίμου, η Νεάπολη, η Μονεμβάσια, ο Μυστράς, η Μάνη, τα Σπήλαια Δυρού, το Σπήλαιο "Αγ. Ανδρέας" στην Καστανιά Βοιών και τα Κύθηρα. Για τα Κύθηρα και την Ελαφόνησο εκτελούνται καθημερινά τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της Νεάπολης και την Πούντα στα Βιγγλάφια.

    Το κλίμα είναι ήπιο, μεσογειακό, ξηρό, γεγονός το οποίο συνηγορεί στην παρατεταμένη τουριστική περίοδο και για διακοπές όλο το χρόνο, αφού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η ηλιοφάνεια και οι επικρατούσες θερμοκρασίες επιτρέπουν την κολύμβηση.

    Οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της φιλοξενίας, η οργάνωση των τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) και το άριστο service στους χώρους εστίασης θα δικαιώσουν την επιλογή σας για τις διακοπές σας στον Αρχάγγελο Λακωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails