AdSenseBanner

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Οι Βούλγαροι επιλέγουν Ελλάδα για το Πάσχα

Την Ελλάδα επιλέγουν για τις διακοπές του Πάσχα οι Βούλγαροι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Σόφιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Λεωνίδας Ευθυμίου.

Σε δηλώσεις του, που μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων "Focus", ο κ. Ευθυμίου, κληθείς να σχολιάσει την κίνηση των κρατήσεων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, τόνισε: "Οι Βούλγαροι επιλέγουν Ελλάδα. Την θεωρούν αγαπημένο τους προορισμό. Περισσότεροι από 400.000 Βούλγαροι πολίτες επισκέπτονται την χώρα μας".

Εξέφρασε, μάλιστα, αισιοδοξία ότι, παρά τις πιέσεις που δέχονται όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες αυτή την περίοδο, η τουριστική κίνηση θα παραμείνει σχεδόν αμετάβλητη.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες της Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού, ο κ. Ευθυμίου ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Καμία από τις προτεραιότητες που έχει η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, δεν έχει επηρεαστεί από την προσωρινή οικονομική κρίση. Σε αντίθεση μάλιστα 'πιέζεται' αυτή την περίοδο και προσπαθεί να γίνει καλύτερη και πιο ελκυστική, με την διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα και την ποιότητα των υπηρεσιών σε υψηλό βαθμό".

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails