AdSenseBanner

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ικανοποίηση του Νομάρχη για την ακτοπλοϊκή ενίσχυση της γραμμής Πειραιάς - Χανιά

Tην ικανοποίησή του ,για την απόφαση της εταιρείας Blue Star Ferries να δρομολογήσει από τις 23 Απριλίου σε καθημερινή βάση πλοίο στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, εκφράζει με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Μιχαήλ Σακέλλη, ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Στην επιστολή του ο κ. Αρχοντάκης τονίζει χαρακτηριστικά. "Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας, θεωρώ ότι είναι μια ενέργεια που θα τονώσει τον τουρισμό της Δυτικής Κρήτης και θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό προς όφελος του πολίτη". Ακόμα εκφράζει την βεβαιότητα του ότι, "αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα θα τύχει της στήριξης και της τοπικής κοινωνίας, που διαπίστωσε τα προηγούμενα χρόνια πως η έλλειψη ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο τομέα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και ζητούσε επίμονα τη δρομολόγηση δεύτερου πλοίου στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς" Στην επιστολή του ο Νομάρχης Χανίων καταλήγει.

"Η πρωτοβουλία της εταιρείας Blue Star Ferries έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Δυτικής Κρήτης, με αμοιβαία οφέλη και για την τοπική κοινωνία. Ως Νομάρχης Χανίων, χαιρετίζω την πρωτοβουλία και εύχομαι επιτυχία σε αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα".

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails