AdSenseBanner

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Βελτίωση του κλίματος έναντι της Ελλάδας διαπίστωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνος που επισκέφθηκε τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ΙΤΒ

Βελτίωση του κλίματος που επικρατεί στη Γερμανία έναντι της Ελλάδας διαπίστωσε σε δηλώσεις του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος που επιστρέφοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε "στάση" στο Βερολίνο προκειμένου να επισκεφθεί χθες το ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ).

Ο υπουργός που βρισκόταν στη Γερμανία προ δύο εβδομάδων στα εγκαίνια μιας μεγάλης έκθεσης για το Βυζάντιο είπε ότι "το κλίμα από την τελευταία φορά είναι πάρα πολύ πιο θετικό" και αξιολόγησε "τα όσα βλέπουμε" στον γερμανικό τύπο ως "έκφραση που προέρχεται από μία κακή συγκυρία και οφείλεται σε οικονομικούς κυρίως λόγους".

"Αυτό το οποίο ανησυχεί τους γερμανούς τουρίστες είναι αν στην Ελλάδα θα βρουν τη ζεστασιά που περιμένουν από τους Ελληνες και τους διαβεβαιώνουμε ότι βεβαίως τους περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα έχουν μια πολύ καλή εμπειρία στην Ελλάδα", πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος.

Το ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο επισκέφθηκε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Σημειώνεται ότι στην έκθεση αυτή συμμετέχουν περίπου 11.000 εκθέτες από 180 χώρες, ανάμεσά τους και 64 Έλληνες και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο.

πηγή: omogeneia.ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails