AdSenseBanner

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

11 σημαντικές συμβουλές για φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια- Εγγραφείτε στα newsletters όλων των αεροπορικών εταιρειών, που είναι βολικές για εσάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχουν δρομολόγια από το αεροδρόμιο, που βρίσκεται κοντά σας ή σε μια χώρα, που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Αυτό θα σας εξασφαλίσει έγκαιρη ενημέρωση για τις καλύτερες προσφορές, εξοικονομώντας σας εκατοντάδες ευρώ ή μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ενός aggregator για αεροπορικά εισιτήρια και να λαμβάνετε μόνο ένα Email πχ. http://www.fthina-aeroporika.gr/ 

- Για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, μην περιορίσετε την αναζήτηση σας από το αεροδρόμιο της πόλης σας. Ψάξτε και από κόμβους σε άλλες χώρες. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικές προσφορές από διαφορετικές χώρες και έτσι θα μπορέσετε να κρατήσετε τα χρήματα σας. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα εισιτήριο μετ ‘ επιστροφής από το αεροδρόμιο σας προς το κομβικό σημείο, ξεχωριστά.

- Τολμήστε να είστε παρορμητικός. Κλείστε μια προσφορά μόλις την δείτε. Οι καλές ευκαιρίες σπάνια διαρκούν πολύ.

- Ταξιδέψτε σε μέρη που δεν είναι τόσο δημοφιλή. Επιλέξτε ένα διαφορετικό είδος διακοπών. Η λιγότερη ζήτηση συνοδεύεται πάντα από χαμηλότερες τιμές.

- Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης, που καλύπτει πολλές αεροπορικές εταιρείες. Έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές και άρα πιθανότητες για ένα πιο οικονομικό εισιτήριο.

- Θυμηθείτε να ελέγξετε διπλά τις τιμές και τις ώρες των δρομολογίων, μπαίνοντας απευθείας στις σελίδες των αεροπορικών εταιρειών.

- Επωφεληθείτε από την στάση σε ενδιάμεσους σταθμούς και παραμείνετε μια ή δυο μέρες επιπλέον. Εάν το κάνετε αυτό θα έχετε ξαφνικά τρεις διακοπές σε μία.

- Αν είναι δυνατόν, ταξιδέψτε νωρίς το πρωί, εκτός αν δίνετε μεγάλη αξία στον ύπνο σας.

- Ταξιδεύοντας στη μέση της εβδομάδας θα εξοικονομήσετε κάποια μετρητά.

- Ενημερωθείτε σχετικά με την γεωγραφία και την ιστορία, καθώς και τους πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς της χώρας, που θα επισκεφθείτε. Οι περισσότερες χώρες στη Νότια Αμερική, για παράδειγμα, έχουν ιστορικούς δεσμούς με την Ισπανία. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε πολλά απευθείας δρομολόγια και ανταγωνιστικές τιμές για τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, από διάφορες αεροπορικές εταιρείες.

- Μάθετε ποιες αεροπορικές εταιρείες μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό των ονείρων σας. Δεν θα εμφανιστούν στις προτιμώμενες μηχανές αναζήτησης, αλλά απαιτούν να κάνετε κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου.

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια

Mυστικά για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια


Η αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου ποτέ δεν ήταν απλή υπόθεση- οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν συνεχώς. Όμως αν ξέρεις πως παίζεται το παιγνίδι έχεις πολλές ελπίδες να εξοικονομήσεις χρήματα.
Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για να βρείτε φτηνά εισιτήρια;
1. Οι εταιρίες χαμηλού κόστους δεν έχουν πάντα τα φτηνότερα εισιτήρια. Κι αυτό διότι οι θεωρούμενες παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες, από τις οποίες αρκετές βρέθηκαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας, ακολουθούν σήμερα επιθετική πολιτική για να ανταγωνιστούν τις εταιρίες χαμηλού κόστους.

2. Μπορεί να πληρώσετε περισσότερους φόρους και τέλη, παρά για το εισιτήριο. Γι΄ αυτό όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο πρέπει να είστε βέβαιοι ότι στην προσφορά μίας εταιρίας περιλαμβάνονται οι φόροι. Πολλές εταιρίες για να δελεάσουν πελάτες παρουσιάζουν τις προσφορές χωρίς να ενημερώνουν για τα πρόσθετα βάρη, παρά μόνο όταν είναι έτοιμοι να τα αγοράσουν.

3.  Μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς πτήσεων για να επιτύχετε την καλύτερη τιμή. Πολλές εταιρίες προσφέρουν εισιτήρια της τελευταίας στιγμής σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά σε πτήσεις που δεν πηγαίνουν ακριβώς στον προορισμό σας. Όμως αν κάνετε συνδυασμούς, ίσως πετύχετε καλύτερη τιμή για τον τελικό σας προορισμό.

4. Οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές ιστοσελίδες δεν έχουν πάντα τις ίδιες πληροφορίες, ή μπορεί να μην προτείνουν τις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι ιστοσελίδες συχνά έχουν συμφωνίες με συγκεκριμένους αερομεταφορείς και, άρα δεν εξασφαλίζουν και τις καλύτερες προτάσεις για τους ταξιδιώτες.  Σας προτείνουμε το http://www.fthina-aeroporika.gr/, μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλες τις αεροπορικές εταιρίες
Συμπέρασμα:

Η αγορά των  αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζει καθημερινά. Άρα, τελικά ο μόνος ασφαλής κανόνας για να αναζητήσετε φτηνό εισιτήριο είναι να είστε υποψιασμένοι ότι η καλύτερη προσφορά είναι αυτή που δεν έχετε εντοπίσει ακόμα.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήριαΣτο http://www.fthina-aeroporika.gr μπορείτε πλέον να βρείτε όλες τις προσφορές από όλες τις αεροπορικές εταιρίες και να κλείσετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Βρείτε προσφορές από:
Aegean AirlinesAlitalia
Athens Airways
Cyprus AirwaysEasyJet
Lufthansa
Olympic AirlinesRyanAir


Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια
Related Posts with Thumbnails