AdSenseBanner

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Mυστικά για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια


Η αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου ποτέ δεν ήταν απλή υπόθεση- οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν συνεχώς. Όμως αν ξέρεις πως παίζεται το παιγνίδι έχεις πολλές ελπίδες να εξοικονομήσεις χρήματα.
Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για να βρείτε φτηνά εισιτήρια;
1. Οι εταιρίες χαμηλού κόστους δεν έχουν πάντα τα φτηνότερα εισιτήρια. Κι αυτό διότι οι θεωρούμενες παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες, από τις οποίες αρκετές βρέθηκαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας, ακολουθούν σήμερα επιθετική πολιτική για να ανταγωνιστούν τις εταιρίες χαμηλού κόστους.

2. Μπορεί να πληρώσετε περισσότερους φόρους και τέλη, παρά για το εισιτήριο. Γι΄ αυτό όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο πρέπει να είστε βέβαιοι ότι στην προσφορά μίας εταιρίας περιλαμβάνονται οι φόροι. Πολλές εταιρίες για να δελεάσουν πελάτες παρουσιάζουν τις προσφορές χωρίς να ενημερώνουν για τα πρόσθετα βάρη, παρά μόνο όταν είναι έτοιμοι να τα αγοράσουν.

3.  Μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς πτήσεων για να επιτύχετε την καλύτερη τιμή. Πολλές εταιρίες προσφέρουν εισιτήρια της τελευταίας στιγμής σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά σε πτήσεις που δεν πηγαίνουν ακριβώς στον προορισμό σας. Όμως αν κάνετε συνδυασμούς, ίσως πετύχετε καλύτερη τιμή για τον τελικό σας προορισμό.

4. Οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές ιστοσελίδες δεν έχουν πάντα τις ίδιες πληροφορίες, ή μπορεί να μην προτείνουν τις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι ιστοσελίδες συχνά έχουν συμφωνίες με συγκεκριμένους αερομεταφορείς και, άρα δεν εξασφαλίζουν και τις καλύτερες προτάσεις για τους ταξιδιώτες.  Σας προτείνουμε το http://www.fthina-aeroporika.gr/, μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλες τις αεροπορικές εταιρίες
Συμπέρασμα:

Η αγορά των  αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζει καθημερινά. Άρα, τελικά ο μόνος ασφαλής κανόνας για να αναζητήσετε φτηνό εισιτήριο είναι να είστε υποψιασμένοι ότι η καλύτερη προσφορά είναι αυτή που δεν έχετε εντοπίσει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails