AdSenseBanner

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στέλνει στην ελληνική κοινωνία ένα θετικό μήνυμα για τη σημαντική συνεισφορά του τουρισμού στο σύνολο της εθνικής οικονομίας.




Τη διάχυση των ευεργετικών επιδράσεων του Τουρισμού στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, θεώρησε σκόπιμο να προβάλει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος μέσω ραδιοτηλεοπτικού μηνύματος στους Έλληνες πολίτες, λαμβάνοντας την έγκριση του Ε.Ρ.Σ. για τη δωρεάν μετάδοσή του. Αφορμή για την πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσαν μια σειρά από γεγονότα που πλήττουν τους τελευταίους μήνες την εικόνα του ελληνικού τουρισμού.
Με το μήνυμα αυτό, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος καλεί όλους να γίνουν συμπαραστάτες στην προσπάθεια του τουριστικού τομέα να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του χωρίς εξωτερικά εμπόδια και ταλαιπωρίες για τους τουρίστες. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει με τον τρόπο του, ώστε ο μοναδικός πολιτισμός μας, που είμαστε όλοι φορείς του, να αποτελέσει το βάθρο που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στον τουρισμό για να αντιμετωπίσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση. Άλλωστε, ο Ελληνικός Τουρισμός είναι μια κοινωνική δραστηριότητα που μας αφορά όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails