AdSenseBanner

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Pino di loto, Κίνι, Σύρος


Έχουν περάσει τουλάχιστον 150 χρόνια από τότε που σε μια πλαγιά του Λωτού, στο Κίνι της Σύρου, πήρε ζωή το πεύκο....Όταν η γη αυτή ήρθε στην κατοχή του παππού της οικογένειας Rigouzzo (τότε προξένου Γαλλίας και Βελγίου στις Κυκλάδες) αυτό το πεύκο στεκόταν ήδη αγέρωχο και έμελλε να γίνει σήμα κατατεθέν όχι μόνο του τόπου μας αλλά και της ζωής μας ... Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε την ταυτότητα αυτής της μικρής ποιοτικής γωνιάς βρήκαμε πως το "Pino di Loto" (το Πεύκο του Λωτού) είναι η ιδανική ονομασία... Το Pino Di Loto πρόκειται για μία επιθυμία που μετά από χρόνια, αγωνία και πολλή θέληση έγινε μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση αποτελούμενη από 4 σουίτες, πισίνα και pool bar.

O αρχιτέκτων-μηχανικός Γιώργος Ευριπιώτης ακολούθησε τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές προσταγές του νησιού δίνοντας προσωπικότητα και φινέτσα στο χώρο, ενώ η ιδιοκτήτρια με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη επιμελήθηκε την διακόσμηση του.

Σκοπός μας ως φιλοξενούμενοι μας, να βιώσετε την άνεση του σπιτιού σας απολαμβάνοντας ήρεμες και πολυτελείς διακοπές ...Η ευχαρίστηση σας είναι προνόμιό μας....το Pino di Loto η διαμονή «περιορίζεται» σε 4 σουίτες 45 και 50 τ.μ. Διακοσμημένες με οικογενειακές αντίκες αλλά και μοντέρνα άνετα έπιπλα συνδυάζουν την παράδοση με το μέλλον.

Όλους τους χώρους έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη αισθητική η ιδιοκτήτρια, και η προσωπικότητα της φαίνεται στην αύρα και στην θετική ενέργεια της κάθε σουίτας.. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό οι καθρέφτες που θα συναντήσετε, με κορνίζες αυθεντικές αντίκες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Παρ' όλα τα κοινά σημεία τους, κάθε σουίτα έχει διαφορετικό ύφος, στυλ, προσωπικότητα και πάνω απ' όλα υψηλή αισθητική. Τα χρώματα είναι απαλά και ξεκούραστα στους εσωτερικούς χώρους ενώ εξωτερικά δεσπόζει το λευκό και το ανοιχτό γκρι που δένουν αρμονικά με το κυκλαδίτικο τοπίο. Η πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και το pool bar θα σας δροσίσει με ένα ποτό ή κάποια ελαφριά καλοκαιρινή γεύση... Εσείς απλά ταξιδέψτε με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα κι αφήστε σ' εμάς τα υπόλοιπα...

http://www.yahotels.gr/pinodiloto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails