AdSenseBanner

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

BonusDeals: Πολυτέλεια, Full SPA, διατροφή και όλα τα εορταστικά τραπέζια για ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο 5ήμερο του Πάσχα σε Superior δωμάτιο, από το πασίφνωστο Hotel Aegialis στην Αμοργό


190€ το άτομο για ένα υπερπλήρες, πολυτελές και χαλαρωτικό 5ήμερο, το Πάσχα στην Αμοργό, στο καταγάλανο και πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, σε Standard ή Superior δίκλινο, με ποτό καλωσορίσματος, πρωινό σε American type buffet, ημιδιατροφή και όλα τα εορταστικά γεύματα στο Hotel and Spa Aegialis.

Επίσης κάντε δωρεάν χρήση της σάουνας, του χαμάμ, του Jacuzzi, της εσωτερικής πισίνας με θαλασσινό νερό και του γυμναστηρίου, στο μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας και ομορφιάς στις Κυκλαδες, ‘’Λάλων Ύδωρ’’, ένα μασάζ 30 λεπτών, Ελληνική βραδιά και βόλτα στη Χώρα της Αμοργού. Αρχικής αξίας 380€

Περισσότερες πληροφορίες για ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο 5ήμερο του Πάσχα σε Superior δωμάτιο, από το πασίφνωστο Hotel Aegialis στην Αμοργό από το BonusDeals


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αποδράστε στο νησί των ανέμων με 53% έκπτωση! 3 ημέρες στην Μύκονο στο St John Hotel Villas & Spa, για 2 άτομα σε double sea view δωμάτιο, με Jacuzzi ή steam shower, χρήση χαμάμ ή σάουνας,και welcome drink, μόνο 210 €!



Η προσφορά ισχύει για την περίοδο: 11/05/2012 έως 15/06/2012 Και περιλαμβάνει: Διαμονή για δύο άτομα σε double sea view δωμάτιο με Jacuzzi ή steam shower, για τρεις (3) ημέρες – δύο (2) διανυκτερεύσεις στο St John Hotel Villas and spa στη Μύκονο Champagne welcome drink Παροχή ξαπλώστρας στην ιδιωτική παραλία Χρήση χαμάμ ή σάουνας για 20’’ λεπτά Έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες spa Έκπτωση 20% στο πολυτελές εστιατόριο Μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά για Μύκονο στο St John Hotel Villas and Spa στο Bonusdeals

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

BonusDeals.gr: Διακοπές στην Μύκονο 5* αστέρων

http://www.bonusdeals.gr/filtered-deals/?deal_location[]=382&deal_category[]=26&deal_price_from=&deal_price_to=&deal_discount_from=&deal_discount_to=

95€ το άτομο για 3 ημέρες πολυτελείς διακοπές άνοιξη – καλοκαίρι, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο στην Ψαρού και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα το Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο. Απολαύσετε την πολυτέλεια του Palladium Boutique Hotel 5*, με πλούσιο αμερικάνικο πρωινό, με ημιδιατροφή , jacuzzi, γυμναστήριο, welcome drink, early check in και late check out καθώς και μεταφορές- μετακινήσεις.

Ξενοδοχεία στη Μύκονο


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

O Μεγάλος διαγωνισμός του BonusDeals.gr σας στέλνει ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινές διακοπές!



Κάντε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ στο NewsLetter του http://www.bonusdeals.gr και κερδίστε δωρεάν τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο AquamarBeach στα Χανιά (Γεωργιούπολη) στην Κρήτη. (3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα)

Ο διαγωνισμός θα ισχύει για όλα τους ενεργούς εγγεγραμμένους χρήστες του NewsLetter του BonusDeals.gr στις 31 Μαϊου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού τα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα του BonusDeals στο Facebook. (http://www.facebook.com/bonusdeals ).

O νικητής θα μπορεί να πάει διακοπές στο ξενοδοχείο AquamarBeach κατά την καλοκαιρινή περίοδο (15 Ιουλίου – 30 Αυγούστου) κατόπιν διαθεσιμότητας. Περιλαμβάνει Δωρεάν και το πρωϊνό!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

85€ το άτομο για να ζήσετε 3 ημέρες την ομορφιά της Μυκόνου - 50-λεπτά Thalasso Therapy Spa


85€ το άτομο για να ζήσετε 3 ημέρες την ομορφιά της Μυκόνου, σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο αμερικάνικο πρωινό, welcome drink, 50-λεπτά Thalasso Therapy Spa, ένα γεύμα για δύο στην πισίνα, χρήση γυμναστηρίου και χαμάμ, early check in, late check out, καθώς και μεταφορές- μετακινήσεις, με την προσιτή πολυτέλεια του Myconian K Hotels.Δώρο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια !!

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά για το ταξίδι στην Μύκονο από το BonusDeals Ξενοδοχεία

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πάσχα στην Σαντορίνη από το BonusDeals



225€ από 625€ ( Έκπτωση 64%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα, το Πάσχα στη Σαντορίνη σε Superior Double Caldera View Room με πρωινό στο Ξενοδοχείο Artemis Suites! Προσφέρεται 1 μπουκάλι κρασί και φρούτα κατά την άφιξή σας και 2 massage διάρκειας 30 λεπτών! Για 2 παιδιά έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

Περισσότερες πληροφορίες για Πάσχα στην Σαντορίνη από το BonusDeals

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

BonusDeals Προσφορά της ημέρας: 3ήμερο 5* στο Apollonion Palace στη Σύρο και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια



79€ το άτομο για 3 ημέρες 2 νύχτες στο πολυτελές ξενοδοχείο Apollonion Palace Hotel 5* σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ, στην πανέμορφη Σύρο, την αρχόντισσα των Κυκλάδων με late chek out. Προαιρετικά ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε ειδική τιμή.
 
Δώρο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια !!!
 
 
 

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RAPHAEL




149€ από 270€ ( Έκπτωση 45%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα, το Πάσχα στην Τήνο, σε Σουίτα με πρωινό στο Ξενοδοχείο Porto Raphael! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Περάστε τις ημέρες του Πάσχα στο νησί της πίστης, της τέχνης και της αστείρευτης ομορφιάς!

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά Πάσχα στην Τήνο από το BonusDeals

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διακοπές στο Καρπενήσι με 60% έκπτωση


 
Πολυτελής 3ήμερη (2 νύχτες) απόδραση για 2 άτομα στο πανέμορφο Καρπενήσι με πλούσιο πρωινό, welcome μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, late check out και extra παροχές αν το επιθυμείτε σκι, ιππασία, paintball, rafting ή ποδηλασία σε special τιμές, από το Ξενοδοχείο “Μέλεγος” εξασφαλίζοντας έκπτωση έως 60%!!

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά για διακοπές στο Καρπενήσι από το BonusDeals

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

145€ το άτομο για 5 ημέρες στο Ντουμπάι

145€ το άτομο για 5 ημέρες 4 νύχτες στο Ντουμπάι, το στολίδι της Μέσης Ανατολής, για μοναδικές εμπειρίες διακοπών σε όλους τους εκλεκτικούς ταξιδιώτες. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια μαγευτική απόδραση, στην σύχρονη πολυεθνική καρδιά του αραβικού κόσμου, στην πόλη που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι βάλει ο νους σας και να σας αποδείξει ότι είναι καλό στην άμμο να χτίζεις παλάτια.

Αποδράστε στον εξωτικό κόσμο της Αραβίας και ζήστε το παραμύθι Χίλιες & Μία Νύχτες σαν βασιλιάς από κοντά...
 
 

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

155€ το άτομο για ένα 4ήμερο στη Πράγα

** FACEBOOK ** Κάντε like στην επίσημη σελίδα του BonusContests στο Facebook και κερδίστε ένα 3ήμερο στο Apollo Resort στην Κυπαρισσία.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού από 29€



H προσφορά και αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού. Ισχύει για κρατήσεις έως 20/03/2012 και πτήσεις από 01/04/2012 έως 31/05/2012, εξαιρείται το διάστημα 12/04/2012 – 17/04/2012.

*Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Ο ναύλος προσφοράς που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 29€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος προσφοράς είναι €49

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Απολαύστε ένα 4ημερo στην πόλη του φωτός, το Παρίσι



Related Posts with Thumbnails