AdSenseBanner

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ο δήμος Αγ.Νικολάου τίμησε δύο ζευγάρια Βρετανών τουριστών


Οι Πίτσερ και Μπάκλει, ήλθαν πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο για διακοπές, πριν δέκα χρόνια, γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, γοητεύτηκαν από τους ανθρώπους, αγάπησαν τον τόπο και από τότε επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο δύο έως τρεις φορές το χρόνο!

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης τους δέχθηκε στο γραφείο του, συνομίλησε μαζί τους και τους απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα ως ένδειξη αγάπης για την παρουσία τους τα τελευταία δέκα χρόνια!

«Ο Άγιος Νικόλαος είναι πανέμορφος, οι άνθρωποι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι ενώ κάθε χρόνο η πόλη βελτιώνεται, ιδιαίτερα φέτος διαπιστώσαμε τεράστια διαφορά προς το καλύτερο…» δήλωσαν με έκδηλη χαρά στον δήμαρχο.

Στην ερώτηση του δημάρχου αν διακρίνουν κάποια αρνητικά στοιχεία απάντησαν ότι το μόνο πράγμα που τους ενοχλεί είναι ο εκκωφαντικός θόρυβος που κάνουν οι εξατμίσεις κάποιων δικύκλων μέσα στην πόλη. Ωστόσο, είπαν ότι αισθάνονται πολύ ασφαλείς στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους και τους αισθάνονται σαν οικογένειά τους. Αναφέρθηκαν επίσης στο πολύ καλό κλίμα, στις καθαρές θάλασσες, στην ομορφιά και την γραφικότητα της περιοχής, στην ιδιαιτερότητα των εναλλαγών που παρουσιάζει το κρητικό τοπίο και ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο.

Σχετικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών για τη χώρα μας είπαν ότι έχουν στείλει 12 επιστολές σε ημερήσιες εφημερίδες όπου μερικές εξ’ αυτών δημοσιεύτηκαν και μάλιστα μας τις έδειξαν. Στις επιστολές αναφέρουν θετικά σχόλια σε ότι αφορά στο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, προτρέποντας τους Βρετανούς να επισκεφτούν όχι μόνο τον Άγιο Νικόλαο αλλά και τα υπόλοιπα μέρη της χώρας μας!

Ο κ. Κουνενάκης τους ευχαρίστησε για τα τόσο θετικά σχόλια που εξέφρασαν, αλλά και για τη διαρκή αγάπη που δείχνουν τόσα χρόνια στον Άγιο Νικόλαο.

Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων είπε ότι: "Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και στηριζόμαστε ιδιαίτερα στα θετικά σας σχόλια. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα αλλά το φαινόμενο όπως γνωρίζετε είναι παγκόσμιο… Είμαστε πολίτες όλου του κόσμου και πάνω απ’ όλα ευρωπαίοι. Έτσι θεωρούμε ότι έρχεστε στην πατρίδα σας! Επίσης σας ευγνωμονούμε και σας αγαπούμε διότι επισκέπτεστε για δέκα συνεχή χρόνια τον τόπο μας!».

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails