AdSenseBanner

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!


 
Η Σκόπελος είναι ένα από τα αγαπημένα μου νησιά που επισκέπτομαι για δεύτερη φορά καθώς δεν είναι άλλο παρα must ταξιδιωτικός προορισμός γι' αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και ξεκούραση.


Έντονη είναι η αίσθηση που θα εισπράξεις από το δελφίνι κιόλας, προσεγγίζοντας το λιμάνι της χώρας, αλλά κυρίως αντικρίζοντας το παραδοσιακό χρώμα των σπιτιών του νησιού.

Πρόκειται για ένα καταπράσινο νησί με ευχάριστες και όμορφες διαδρομές, πλούσιες σε πεύκα και πλατάνια με θέα το γαλάζιο του αιγαίου. Στο νησί θα συναντήσεις πολλές, όμορφες παραλίες και ορμίσκους με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Παραλίες για όλα τα γούστα των ταξιδιωτών.


Σημαντικά είναι τα τακτικά τοπικά δρομολόγια που σε κατευθύνουν σε αρκετές παραλίες, αλλά και τα καΐκια που έχουν πρόσβαση σε απομονωμένα κολπάκια.
Ο παραδοσιακός οικισμός της χώρας με τη χαρακτηριστική του αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τα γραφικά σοκάκια κερδίζουν τις εντυπώσεις.



Οι παλιές ,παραδοσιακές εκκλησιές ,τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια προσδίδουν μια όμορφη πινελιά στη γραφικότητα του νησιού και σου δίνουν την ευκαιρία να τα εξερευνήσεις.


* Στείλτε μας πως περάσατε στις διακοπές σας και φωτογραφίες στο xenodoxia@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Συναδελφε τελικα το χεις...!!!Με κερδισε το γεμάτο έμπνευση και ρομαντισμό κείμενο και με ταξίδεψαν (ηδη) εκεί οι υπέροχες και γεμάτο συναισθησμο και νοσταλγικότητα φωτογραφιες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails