AdSenseBanner

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PATRAS SMART ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ AIROTEL ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2010 η κατασκευή του ξενοδοχείου Patras Smart στην αναδυόμενη περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας. Πρόκειται για ένα ακόμα «έξυπνο» μέλος του Ομίλου AIROTEL, μία μονάδα οικονομικής – ποιοτικής ξενοδοχίας, μοντέλο που προωθεί η Διοίκηση του Ομίλου σημειώνοντας ότι το ποιοτικό δεν είναι απαραιτήτως ακριβό.

Μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, το σύγχρονου σχεδιασμού κτίριο, αποτελείται από 48 δωμάτια μοιρασμένα σε 3 ορόφους και στον ισόγειο χώρο και από 3 λειτουργικά δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλοι οι χώροι είναι επιπλωμένοι και διακοσμημένοι με αντικείμενα μοντέρνου σχεδιασμού σε συνδυασμό σκούρων και έντονων χρωμάτων. Τα πρωτοποριακά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρώσουν τη μορφή των χώρων, το τεχνολογικά εκσυγχρονισμένο business center με υπολογιστές αφής, οι επίπεδες τηλεοράσεις στα δωμάτια, η δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet σε όλους τους χώρους, η χρήση του bar ως χώρου αναψυχής αλλά και πρωινού και οι καινοτομίες που θα συναντήσει ο φιλοξενούμενος με τη άφιξή του, είναι κάποια από τα στοιχεία που δικαιολογούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί και ο δωρεάν, φυλασσόμενος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το νέο «πράσινο» μέλος της οικογένειας Airotel εξοπλίστηκε με ηλιακούς συλλέκτες, οικολογικούς υαλοπίνακες και θερμοπρόσοψη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κτιρίου, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό μικρότερο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας. Το γρασίδι στην ταράτσα του ξενοδοχείου θα αποτελέσει μια ακόμη πράσινη πινελιά στο αστικό τοπίο της Πάτρας.

site: http://www.airotel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails