AdSenseBanner

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πραγματοποιηθηκαν γυρισματα της εκπομπης "Μενουμε Ελλαδα" στην περιοχη της Τριφυλιας


Την προηγούμενη εβδομαδα πραγματοποιηθηκαν γυρισματα της εκπομπης Μενουμε Ελλαδα στην περιοχη της Τριφυλιας. Συγκεκριμενα η εκπομπη κάλυψε την Ανω Πολη Κυπαρισσιας , το νησι Πρωτη και τη Μαραθούπολη , τον αρχαιολογικο χωρο της Περιστεριας και το φαραγγι που βρισκεται ακριβως απο κατω. Το συνεργειο της εκπομπης εντυπωσιαστηκε απο τη φυσικη ομορφια και την Ιστορια της περιοχης και την φιλοξενια των κατοικων. Δεσμεύτηκαν οτι θα επανελθουν

Πολυ δραστηρια η Ενωση Ξενοδοχων και Ιδ. τουριστικων καταλυματων Τριφυλίας και ιδιαιτερα η προεδρος της Γεωργια Χριστοδούλου που μας δήλωσε:
"Η προσκληση της εκπομπης Μενουμε Ελλάδα εντασσεται στα πλαίσια των προσπάθειών μας για την προβολή της περιοχης της Τριφυλίας. Ειναι το λιγοτερο που μπορούμε να κανουμε προκειμένου να προσελκυσουμε επισκέπτες στον τοπο μας ιδιαιτερα σημερα που διανυουμε περιοδο οικονομικής κρισης. Η μεσσηνία και ιδιαίτερα η Τριφυλια δεν προσφέρει μόνο ήλιο και θάλασσα. Διαθέτει πλόυσια ιστορία , πλήθος τοπικων προίοντων, επιπεδο υπηρεσιων πια σε υψηλα επιπεδα και κυρίως ανθρωπους με χαμογελα ετοιμους να σε εξυπηρετησουν . Πιστευω οτι με δεδομένα όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με το νέο οδικό δικτυο και την αεροπορική διασύνδεση με την Αθηνα η Μεσσηνία και ιδιαιτερα το Δυτικο κομμάτι της θα απογειωσθει και θα αποτελέσει περιζητητο προορισμο . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails