AdSenseBanner

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο Οργανισμός Τουριστικής προβολής και Μάρκετινγκ της Νομαρχίας Χαλκιδικής εγκαινίασε τη λειτουργία Γραφείου στην Αθήνα, με στόχο την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Τα εγκαίνια του Γραφείου τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 παρουσία του Νομάρχη και προέδρου του Οργανισμού κ. Αστέριου Ζωγράφου αλλά και πλήθους προσκεκλημένων μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, ο Νομάχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής, οι πρώην Υφυπουργοί κύριοι Χρήστος Πάχτας και Θεμιστικλής Ξανθόπουλος, οι Αντινομάρχες κύριοι Ι. Γιώργος, Ι. Τζίτζιος και Δ. Αριστοτελίδης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Κων/νος Καπούλας, εκπρόσωποι κομμάτων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κων/νος Μίχαλος, μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδοχείων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκιλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος της ένωσης Κάμπινγκ κ. Αντώνης Δεληδημητρίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων κ. Αστέριος Ψαρογιάννης, εκπρόσωποι τουριστικών Οργανισμών και Πρακτορείων της Αθήνας, επιχειρηματίες και μέλη του συλλόγου Χαλκιδικιωτών Αθήνας.

Το γραφείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας (οδός Αμαλίας 34), και διαθέτει χώρο εξυπηρέτησης επισκεπτών, δύο γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και αίθουσα συνεδριάσεων και προβολών. Με τη λειτουργία του θα προσφέρονται σημαντικές πληροφορίες στους επισκέπτες για τους τουριστικούς προορισμούς εντός του Ν. Χαλκιδικής και ότι άλλο απαιτείται για την άνετη πρόσβαση σε αυτούς, ενώ ήδη υπάρχει πλούσιο τουριστικό υλικό και προθήκες με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Στην προσφώνησή του ο Νομάρχης και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού κ. Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:
«Η Χαλκιδική απέκτησε για πρώτη φορά το δικό της επαγγελματικό χώρο στην πρωτεύουσα της Ελλάδας γεγονός που σηματοδοτεί τις προσπάθειες που καταβάλει η Διοίκηση του Τουριστικού Οργανισμού για την προβολή και προώθηση του τουριστικού της προϊόντος. Φιλοδοξούμε με την παρουσία μας στην πρωτεύουσα, να βρεθούμε στο πλευρό των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής, στην προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα τους. Ταυτόχρονα στόχος του Οργανισμού είναι τα νέα γραφεία να αποτελέσουν το «ορμητήριο» για την «κατάκτηση» της αγοράς της Αθήνας. Έχω την πεποίθηση πως σήμερα είναι η αρχή μιας νέας εποχής, που ανοίγει μια καινούρια σελίδα στην προβολή της Χαλκιδικής και του τουρισμού της, καθώς και στη συνεργασία μας με το Δήμο της Αθήνας».

Ο Νομάρχης ανακοίνωσε επίσης την απόφαση μεγάλης εταιρείας που κατασκευάζει ξενοδοχείο 6 αστέρων στο Παλιούρι να προσφέρει δωρεάν χώρο στην Αγία Πετρούπολη προκειμένου ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της Νομαρχίας να λειτουργήσει εκεί ανάλογο γραφείο.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης στο χαιρετισμό του επαίνεσε την πρωτοβουλία για τη λειτουργία γραφείου τουριστικής προβολής στην πρωτεύουσα της Ελλάδος και έθεσε στη διάθεση της Χαλκιδικής την πλατεία Συντάγματος και την Τεχνόπολη για τη δρομολόγηση δράσεων προκειμένου να γνωρίσουν οι Αθηναίοι τη Χαλκιδική, τις φυσικές ομορφιές της, τον πολιτισμό της και τα προϊόντα της.

πηγή: www.halkidiki.gov.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία πρωτοβουλία, μπράβο! Η Χαλκιδική είναι πανέμορφη και η προβολή της από την Αθήνα (απ'όπου περνάει τόσος κόσμος) πολύ σημαντική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails