AdSenseBanner

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ταινία για την χλωρίδα και πανίδα της Κρήτης, προβάλλεται στο αεροδρόμιο "Δασκαλογιάννης"



Μια πρώτη γεύση από την χλωρίδα και πανίδα της Κρήτης παίρνουν οι επισκέπτες που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο "Δασκαλογιάννης" των Χανίων, μέσα από ταινία διάρκειας περίπου 15 λεπτών που προβάλλεται στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

Την ταινία δημιούργησαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και παρουσιάζει στους επισκέπτες φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό δίνοντας έτσι μια εικόνα για όσα μπορεί να γνωρίσουν οι λάτρεις της φύσης κατά την παραμονή τους στο νησί.

Η ταινία, περιλαμβάνει ακόμα φωτογραφικό υλικό με κεντρικό θέμα τη βιοποικιλότητα του κρητικού τοπίου και παράλληλα, ενσωματώνει σύντομο πληροφοριακό υλικό σχετικά με τη βιοποικιλότητα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

"Η επιλογή, του αεροδρομίου "Δασκαλογιάννης" για την προβολή της ταινίας, έχει ως στόχο να γνωρίσουν οι επισκέπτες μας την πανίδα και την χλωρίδα της Κρήτης", τόνισε ο Νομάρχης Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Τό φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνεται στην ταινία διατέθηκε από τον κ. Αναστάσιο Σακούλη, δασολόγο - φωτογράφο, και την κα Σοφία Πρατσόλη, γεωλόγο - φωτογράφο, καθώς και από το φωτογραφικό αρχείο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails