AdSenseBanner

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η κρητική εταιρία Sky Express αναλαμβάνει την αεροπορική γραμμή Αθήνα - Κοζάνη - Καστοριά



Την αεροπορική γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά αναλαμβάνει, από την 1η Ιουνίου 2010, η κρητική αεροπορική εταιρία Sky Express, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της εταιρίας, Μιλτιάδης Τσαγκαράκης.

Η αεροπορική γραμμή είχε ανακηρυχθεί άγονη και ο διαγωνισμός, στον οποίο η Sky Express υπέβαλε τη μοναδική προσφορά, προκηρύχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Αρχικά προγραμματίζεται, σύμφωνα με τον κ. Τσαγκαράκη, να πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα, τέσσερις στο κοινό δρομολόγιο Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά και δύο αποκλειστικά για το δρομολόγιο Αθήνα-Καστοριά.

Τα εισιτήρια δεν θα ξεπερνούν, τουλάχιστον για το δρομολόγιο Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά τα 75 με 80 ευρώ, ενώ το δρομολόγιο Κοζάνη-Καστοριά, τα 40 ευρώ.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα νέα αεροσκάφη της εταιρίας, JetStream 41, 30 θέσεων, σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκης και πρόσθεσε ότι, εφόσον υπάρξει ζήτηση θα αυξηθούν τα δρομολόγια.

Ο κ. Τσαγκαράκης ανέφερε ακόμη ότι έχουν ανοιχθεί οι τεχνικές προσφορές και μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, θα κατατεθεί η οικονομική προσφορά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails