AdSenseBanner

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Olympic Air: Συγκεντρώστε και εξαργυρώστε τα μίλια σας και απολαύστε τις υπηρεσίες και τα προνόμια που σας παρέχουν τα Aquila Hotels & Resorts.



Σε κάθε διαμονή σας στα Aquila Hotels & Resorts, κάντε early check in  late check out, χρησιμοποιήστε δωρεάν το internet σε διακεκριμένους χώρους και επωφεληθείτε των λοιπών παροχών σας, ανάλογα με το επίπεδο της κάρτας σας:

Για τα Blue μέλη:
• 8% έκπτωση στην τιμή δωματίου

Για τα Silver μέλη:
• 10% έκπτωση στην τιμή δωματίου
• Αναβάθμιση δωματίου από standard garden view σε standard sea view βάση διαθεσιμότητας
• 10% έκπτωση στις καταναλώσεις (extras) στα τμήματα του εκάστοτε Αquila ξενοδοχείου
• Προσφορά καλωσορίσματος που περιλαμβάνει καλάθι με φρούτα, 1 φιάλη κρασί, 1 φιάλη εμφιαλωμένο νερό
• Εγγραφή στο club των επαναλαμβανομένων πελατών Best of the Best στη κατηγορία Platinum

Για τα Gold μέλη:
• 15% έκπτωση στην τιμή δωματίου
• Αναβάθμιση δωματίου από standard κατηγορία σε Mythica class βάση διαθεσιμότητας
• 20% έκπτωση στις καταναλώσεις (extras) στα τμήματα του εκάστοτε Aquila ξενοδοχείου
• Προσφορά καλωσορίσματος που περιλαμβάνει καλάθι με φρούτα, 1 φιάλη Γαλλική σαμπάνια, 1 φιάλη εμφιαλωμένο νερό
• Εγγραφή στο club των επαναλαμβανομένων πελατών Best of the Best στην κατηγορία Diamond
• Λουλούδια Εφημερίδα Αναμνηστικό δώρο κατά την διάρκεια της παραμονής
• Πρόσκληση στο Management cocktail επαναλαμβανομένων πελατών μας


Συγκεντρώστε μίλια στα Aquila Hotels & Resorts:
Πατήστε εδώ για να δείτε τον πίνακα συγκέντρωσης.

Eξαργυρώστε μίλια στα Aquila Hotels & Resorts:
Καλέστε το 801 801 0101 (210 3550500 από κινητό ή εκτός Ελλάδας) και ζητείστε εξαργύρωση μιλίων για διαμονή στα Aquila Hotels & Resorts.
Η αίτηση εξαργύρωσης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί 15 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.
Πατήστε εδώ για να δείτε τον πίνακα εξαργύρωσης.

AQUILA ATLANTIS HOTEL

Το ξενοδοχείο Atlantis στο κέντρο του Ηρακλείου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν και να εξερευνήσουν το νησί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.
Το ξενοδοχείο προσφέρει στους φιλοξενουμένους εσωτερική πισίνα, στάθμευση και ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, (δωρεάν στον χώρο του lobby ), σε μια άνεση και μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.
Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αριάδνη» εξυπηρετεί προσφέροντας πλούσιο αμερικανικό πρόγευμα σε μπουφέ και a la carte μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
Εδώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν πληθώρα εύγευστων μεσογειακών πιάτων. Το ξενοδοχείο έχει 162 δωμάτια, και όλα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου θέρμανση ή κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο mini - bar. Ιδανικό για διοργάνωση συνεδρίων μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέχρι 800 ατόμων.

AQUILA ELOUNDA VILLAGE

Το ξενοδοχείο Aquila Elounda Village μέλος των Boutique Hotels με τα 208 υπέρκομψα δωμάτιά, μπανγκαλόου και σουίτες του, βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κρήτης τον κόλπο του Μιραμπέλλο , στο πανέμορφο χωριό της Ελούντας και σε κοντινή απόσταση από την διάσημη πόλη του Αγίου Νικολάου.
Το Elounda Village ανακαινίστηκε ριζικά το 2008 και απέκτησε υπέροχα δωμάτια με ευρύχωρα μπαλκόνια και μοναδική θέα θάλασσα. Το ξενοδοχείο με το σύγχρονο και μοντέρνο στυλ του, προσφέρει πληθώρα από πισίνες, τρία εκπληκτικά εστιατόρια, θεραπείες spa, γυμναστήριο και σχολή καταδύσεων.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του ξενοδοχείου είναι το επιστέγασμα μιας αξέχαστης εμπειρίας. Επιλογές θαλασσίων σπορ καθώς επίσης, mountain biking και τένις αναμένουν τους πιο δραστήριους ενώ η σάουνα και οι θεραπείες ομορφιάς προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση σε αυτόν τον ειδυλλιακό προορισμό.
Το Elounda Village είναι ιδανικό για ζευγάρια καθώς οι φιλοξενούμενοι του μπορούν να τελέσουν τον γάμο τους, να επαναλάβουν τους γαμήλιους όρκους τους στην εκκλησία του ξενοδοχείου ή ακόμα να γιορτάσουν απλά την επέτειό τους εξασφαλίζοντας την αμέριστη προσοχή και πολυτέλεια που μόνο τα ξενοδοχεία του ομίλου Aquila Hotels & Resorts μπορούν να προσφέρουν.

AQUILA PORTO RETHYMNO

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Aquila Porto Rethymno είναι ένα από τα πιο πολυτελή και σύγχρονα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου. Mέλος των Preffered Hotels το μοντέρνο αυτό θέρετρο βρίσκεται μπροστά σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία και προσφέρει στους φιλοξενουμένους του μοντέρνα δωμάτια, τρεις πισίνες και υψηλής ποιότητας εστιατόρια.
Εάν οι φιλοξενούμενοι αποφασίσουν να ‘αφήσουν' για λίγο την παραλία και την μεγάλη ποικιλία θαλασσίων σπορ θα μπορέσουν επίσης να απολαύσουν το γυμναστήριο, την θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα αλλά και τα τζακούζι και χαμάμ.
Το ξενοδοχείο είναι σε απόσταση λίγο λεπτών από το κέντρο της παλιάς πόλης με τα πολυάριθμα καταστήματα, εστιατόρια, τα ιστορικά μνημεία και φυσικά τη μοναδική νυχτερινή ζωή.


AQUILA RITHYMNA BEACH

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς στην νότια Κρήτη. Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο έχει επάξια κερδίσει την φήμη του προφέροντας πολυτέλεια, εξαιρετικές υπηρεσίες και πολλούς διαφορετικούς τύπους δωματίων για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη. Χτισμένο πάνω σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, και μόλις 7 χλμ από την γραφική παλιά πόλη του Ρεθύμνου, τα 519 κομψά και άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου με ιδιωτικές πισίνες, οι σουίτες, οι βίλες και τα μπανγκαλόου αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για οικογένειες όσο και ζευγάρια.
Τα κρητικού τύπου δωμάτια με θεά κήπο και το παραδοσιακού ύφους υπέροχο κεντρικό κτίριο περιβάλλονται από ολάνθιστους χρωματιστούς κήπους, ενώ τα ώριμα δέντρα παρέχουν μια ευπρόσδεκτη σκιά προστατεύοντας από το θερμό ήλιο.

Το φαγητό αποτελεί μοναδική εμπειρία στο Aquila Rithymna Beach. Το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα επιλογών και έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία φιλοξενουμένων.
Ιδανικό για οικογένειες το ξενοδοχείο έχει ένα μοναδικό παιδικό χωριό για παιδιά ηλικίας 8 μηνών έως και 15 χρονών που φιλοξενεί και βρεφονηπιακό σταθμό ενώ προσφέρει προγράμματα απασχόλησης καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

πηγή: olympicair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails