AdSenseBanner

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΟ 15ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ


Η ΑΝΕΚ LINES, με ένα μοντέρνο, εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις κατά γενική ομολογία, συμμετείχε στο 15ο Τουριστικό Πανόραμα, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν λίγες ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Τουριστικό Πανόραμα, η πρώτη και μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του τουρισμού αλλά και μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της φυσικής ομορφιάς, της πολιτισμικής παράδοσης και των τουριστικών προορισμών της χώρας μας. Η ΑΝΕΚ LINES ήταν παρούσα για 15η συνεχόμενη χρονιά ενημερώνοντας τους χιλιάδες επισκέπτες για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της & τις εξαιρετικές προσφορές της.
Το καλαίσθητο περίπτερο της ΑΝΕΚ LINES αποτέλεσε πόλο έλξης τόσο για τους συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, όσο και για τους επίσημους προσκεκλημένους όπως ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Παύλος Γερουλάνος.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχονταν τον κόσμο δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα ημερήσια καλοκαιρινά δρομολόγια προς Κρήτη – έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως - καθώς και για τις μεγάλες προσφορές της ΑΝΕΚ που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

Δωρεάν μεταφορά των ΙΧ και δικύκλων στα ημερήσια, 50% έκπτωση στις καμπίνες στα ημερήσια καθώς και εισιτήρια που ξεκινάνε από € 19 και ισχύουν στα βραδινά και τα ημερήσια δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES.


Επιπλέον, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ελκυστικά οικογενειακά πακέτα της ΑΝΕΚ στη γραμμή της Κρήτης όπως:
- Το οικογενειακό πακέτο των €137 μετ’ επιστροφής για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 4 ετών στην οικονομική θέση, το οικογενειακό πακέτο των € 185 για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε 2κλινη καμπίνα και το οικογενειακό πακέτο των €249 μετ’ επιστροφής για 2 ενηλίκους και 2 παιδιά (έως 12 ετών) σε 4κλινη εσωτερική καμπίνα. Και τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν ΙΧ.
Επίσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΑΝΕΚ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους δεκάδες πανέμορφους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία.
Συγκεκριμένα στις γραμμές εσωτερικού η ΑΝΕΚ ταξιδεύει από Πειραιά προς:
Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο),
ΒΑ Αιγαίο (Χίος, Μυτιλήνη, Λήμνος, Θεσσαλονίκη),
Κυκλάδες– Δωδεκάνησα (Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος),
Κυκλάδες – Κρήτη - Δωδεκάνησα (Μήλος, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσος, Κάρπαθος, Ρόδος),
Δωδεκάνησα (Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Σύμη, Ρόδος)
Στο Ιόνιο (Πάτρα, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα).
Και στις γραμμές της Αδριατικής προς Αγκώνα Βενετία.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες πήραν αναλυτικές πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας «ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΑΖΙ» της ΑΝΕΚ LINES.
Ενώ για μία ακόμα φορά ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πρωτοβουλία της ΑΝΕΚ LINES «Το ελληνικό ελαιόλαδο ταξιδεύει με την ΑΝΕΚ LINES», που αφορά στην προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς.

Η ΑΝΕΚ LINES έχει σταθερή παρουσία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής της να αποτελεί φορέα προόδου και ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό αξιοποιώντας την ευκαιρία που της δίνεται να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες μέσω των υπηρεσιών άψογης εξυπηρέτησης του επιβατηγού κοινού που προσφέρει στα πλοία της όλο το χρόνο.

πηγή: anek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails