AdSenseBanner

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Τα πολυκαταστήματα Fokas χαρίζουν καλοκαιρινές διακοπές

Δώρο τις καλοκαιρινές διακοπές των πελατών τους και μάλιστα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας, προσφέρουν και φέτος τα καταστήματα FOKAS!

Η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Σκιάθος είναι φέτος τα τρία νησιά που θα περάσουν τις διακοπές τους όσοι επιλέξουν για τις αγορές τους τα καταστήματα FOKAS. Χωρίς κλήρωση και χωρίς κανένα περιορισμό, οι πελάτες των FOKAS συμπληρώνοντας 300 ευρώ σε αγορές, κερδίζουν αυτόματα 4ημερα ή 5ήμερα ταξίδια– για ΔΥΟ άτομα - σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στους παραπάνω προορισμούς. Μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι, τα Πολυκαταστήματα FOKAS δίνουν φέτος την λύση σε όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν τις αγορές και τις διακοπές τους σε μια απόδειξη!

Ο Όμιλος FOKAS με περισσότερα από 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών του, χαρίζοντας διακοπές σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς. Ήδη κατά τον πρώτο χρόνο του προγράμματος περισσότεροι από 25.000 πελάτες των καταστημάτων FOKAS σε όλη τη χώρα κέρδισαν τις διακοπές τους.

Τα προγράμματα των διακοπών FOKAS συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με δημοφιλείς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς!

Έξοδα μεταφοράς, κρατήσεων και υπηρεσιών
κατ’ άτομο ανά προορισμό: 89€.
Δεν ισχύει για αγορές εκπτωτικών
προϊόντων και προσφορών.

πηγή:  http://www.fokas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails