AdSenseBanner

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κοινή δήλωση για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό υπογράφουν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο Τούρκος ομόλογός του Ertugurul Gunay , αύριο στην Αθήνα.


Κοινή δήλωση ελληνοτουρκικής συνεργασίας για τον τουρισμό και τον πολιτισμό υπογράφει αύριο Παρασκευή ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος με τον Τούρκο ομόλογό του Ertugurul Gunay, στο πλαίσιο της Ιδρυτικής Συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας, που πραγματοποιείται στην Αθήνα παρουσία των πρωθυπουργών των δυο χωρών. Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας διαμορφώνεται ως εξής.

09:00-11:00. Προπαρασκευαστική συνάντηση των Υπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδος και Τουρκίας.

13:00-15:00. Γεύμα εργασίας με τους Πρωθυπουργούς των δυο χωρών καθώς και με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

16:00-18:00. Έναρξη της Ιδρυτικής Συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Τούρκος ομόλογός του Ertugurul Gunay, θα υπογράψουν κοινή δήλωση τόσο για τον τουρισμό όσο και για τον πολιτισμό.

Εν τω μεταξύ χθες ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος εγκαινίασε την έκθεση του Αρά Γκιουλέρ στο Μουσείο Μπενάκη. Είναι ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι η έκθεση του σπουδαίου Τούρκου φωτογράφου πραγματοποιείται παραμονές της Ιδρυτικής Συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails