AdSenseBanner

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η φιλοξενία και η ποιότητα των Classical Hotels & Resorts...αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται


Η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ποιότητα των υπηρεσιών, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την υψηλή αισθητική των Classical Hotels & Resorts ήρθε από τον πιο σημαντικό κριτή, το κοινό, στα Βραβεία Κοινού 2009 του ελληνικού Cond Nast Traveller.

Τα ξενοδοχεία Classical King George Palace, Classical BabyGrand Hotel, Classical Athens Imperial, Classical Makedonia Palace, Classical Larissa Imperial και Classical E-Filoxenia Hotel έλαβαν σημαντικές διακρίσεις στο πλαίσιο του θεσμού που καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη πορεία του διεθνώς τα τελευταία 22 χρόνια.

Συγκεκριμένα, το Classical King George Palace και το Classical Baby Grand Boutique Hotel διακρίθηκαν στην κατηγορία Ξενοδοχεία Πόλης, το Classical Athens Imperial στην κατηγορία Ξενοδοχεία για Επαγγελματικούς Λόγους, το Classical Makedonia Palace σε δύο κατηγορίες, Ξενοδοχεία για Επαγγελματικούς Λόγους και Ξενοδοχεία Βόρειας Ελλάδας, όπου το Classical Makedonia Palace κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ξενοδοχείων με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Classical Larissa Imperial διακρίθηκε στην κατηγορία Ξενοδοχεία Κεντρικής Ελλάδας και τέλος, το Classical E-Filoxenia Hotel στην κατηγορία Ξενοδοχεία Νότιας Ελλάδας.

Ο κύριος Κουτσιβίτης, Εντεταλμένος Σύμβουλος των Classical Hotels & Resorts, δήλωσε σχετικά: «Αυτές οι διακρίσεις μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς προέρχονται από τους ίδιους τους πελάτες μας. Η αναγνώριση αυτή μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας μας προς περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας.»


- τέλος δελτίου τύπου -


Σύντομο Προφίλ: RE:PUBLIC COMMUNICATIONS
H Re:public είναι η νέα εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας του CIVITAS Group που επιδιώκει να αποτελέσει ένα Total Communication Hub για διεθνείς και εγχώριους πελάτες του ιδιωτικού τομέα. Η νέα εταιρεία ανταποκρίνεται στη διεθνώς αναδυόμενη τάση για ευέλικτα σχήματα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και συνδυάζουν τα κατάλληλα εργαλεία, πρακτικές και μεθοδολογία. Δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας και να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα σε γρήγορο χρόνο και με απόλυτη αφοσίωση στο όραμα και την επιχειρηματική στρατηγική των πελατών της. Με όπλα την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της, την πλήρη γνώση του ελληνικού περιβάλλοντος και πλούσια διεθνή τεχνογνωσία, ανταποκρίνεται στο σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών των πελατών της, αυτόνομα ή με τη δημιουργία ομάδων από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails