AdSenseBanner

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής προσφέρουν εκπτωτικά πακέτα διακοπών σε Ελληνες τουρίστες


Πακέτα διακοπών, σε τιμές μειωμένες κατά τουλάχιστον 20% σε σχέση με πέρυσι, προσφέρουν στους Έλληνες τουρίστες για τον φετινό Μάιο τα 35 ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, που ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής στο κάλεσμα της τοπικής Ενωσης Ξενοδόχων (ΕΞΧ) για εκπτώσεις, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών και τη συρρίκνωση του εισοδήματος πολλών ελληνικών οικογενειών.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις-μέλη της Ενωσης ανέρχονται σε 220, αλλά πολλές από τις μονάδες δεν είναι ανοιχτές τον Μάιο και ενδέχεται να προχωρήσουν στις μειώσεις αργότερα φέτος, καθώς αντίστοιχο πρόγραμμα μειωμένων τιμών θα εφαρμοστεί καθόλη τη σεζόν του 2010. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΞΧ, οι τιμές των ξενοδοχείων περιλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις και συμφωνία διατροφής, ώστε να μπορεί ο Έλληνας επισκέπτης να προϋπολογίζει το ποσό που θα χρειαστεί στις διακοπές του.

Για το μήνα Μάιο ολοκληρώθηκε πρόγραμμα προβολής των τιμών, με ενημερωτικές επιστολές απευθείας σε τουριστικά γραφεία, σε κλαδικούς φορείς όπως ΗΑΤΤΑ και Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, με δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα και ομάδες του Διαδικτύου.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails