AdSenseBanner

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Στο τουριστικό πανόραμα η Λίνδος


Στο 15ο Τουριστικό Πανόραμα, όπου παρουσιάσθηκε η Ελληνική και Διεθνή αγορά με ένα καινοτόμο, σύγχρονο, δυναμικό και ανταγωνιστικό τρόπο, συμμετείχε ο Δήμος Λινδίων, φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Η συμμετοχή αποτελεί συνέχεια της παρουσίας του Δήμου Λινδίων στις διεθνείς εκθέσεις, ως μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού προβολής της Λίνδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών της έκθεσης παρέλαβε έντυπο υλικό με πληροφορίες των υπηρεσιών και των τουριστικών υποδομών της Λίνδου καθώς επίσης και παρακολούθησε DVD με την σύγχρονη τουριστική Λίνδο, που σκηνοθετήθηκε ειδικά για την ενίσχυση της προβολής της Λίνδου.

Η εκπρόσωπος του Δήμου Λινδίων, κ. Δήμητρα Αντωνίου, υπεύθυνη για την λειτουργία του περιπτέρου του ΠΡΟΤΟΥΡ, επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς της «Εταιρείας προστασίας και ανάδειξης του υποβρύχιου περιβάλλοντος και της χερσαίας περιοχής του» προκειμένου να πραγματοποιηθεί, στο επόμενο χρονικό διάστημα, συνάντηση με τον δήμαρχο Λινδίων, κ. Εμμανουήλ Παλλά, για να συμπεριληφθεί και η Λίνδος στον καταδυτικό οδηγό Ελλάδος,

Ένα σημαντικό μήνυμα την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης από τον κ. Κουρή, πρόεδρο της Critical Publc and Alter Vision και ένας από τους ομιλητές της τελετής έναρξης «Δημιουργείστε εμπειρίες –πρεσβευτές του προορισμού σας» βρίσκει απόλυτα σύμφωνo τo δήμο Λινδίων για την ανάδειξη του μοναδικού τουριστικού προϊόντος, που είναι η Λίνδος.

Πηγή : Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails