AdSenseBanner

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το Μικρο Παπιγκο…1700 το πρώτο πράσινο Ξενοδοχείο στην Ήπειρο


Μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του ‘’Μikro Papigo …1700’’ small luxury hotel η βράβευση της ξενοδοχειακής μονάδας με το Διεθνές Βραβείο Σήμα Ποιότητας Green Key- eco label του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ( Fee – Foundation for the Environmental Education).
Το Green Key αποτελεί, παγκοσμίως, σύμβολο ποιότητας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco label) των ξενοδοχειακών μονάδων που συμμετέχουν σε αυτό με Εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Με την συνέπεια και την προσήλωση του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, το Mikro Papigo 1700 συμβάλλει στην καθαριότητα του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Άωου και μεταφέρει το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης σε πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, το προσωπικό του ξενοδοχείου , και την τοπική κοινωνία.

Γι’ αυτό το λόγο το Mikro Papigo 1700 κέρδισε την εμπιστοσύνη της Εθνικής Επιτροπής Κρίσεων και συγκαταλέγεται μέσα στις λίγες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την περιβαλλοντική τους πολιτική.

site: http://www.mikropapigo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails