AdSenseBanner

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Rea hotels: Καλώς ήρθατε στην κατοικία των Θεών

Η εταιρεία REA GROUP HOTELS, ιδρύθηκε το 1974 στο νομό Πιερίας και από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα προσέλευσης τουριστών, δίνοντας νέα δυναμική στο νομό Πιερίας.

Η εταιρία, έχει στην ιδιοκτησία της τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, το Dion Palace Medical & Health Club, το Olympian Resort που περιλαμβάνει, το Olympian Village, το Olympian Bay, το Olympian Lagoon και τον νέο συνεδριακό χώρο Olympus Congress & Expo Center.

Το όραμα μας εμπνέεται από την «αύρα» του φιλόξενου Ολύμπου, κατοικία των αρχαίων θεών και στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση και αναζήτηση νέων μορφών παροχής υπηρεσιών. Με αυτές τις προοπτικές, ολοκληρώθηκε το 2004 η ανακαίνιση του Dion Palace και δημιουργήθηκε το Medical Spa & Health Club, μία υπερσύχρονη μονάδα που λειτουργεί υπό την επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού κυρίου Γιώργου Σεβλιάδη.

Σε μία μαγευτική τοποθεσία και μπροστά στη θάλασσα , το Olympian Resort είναι ένα (4 αστέρων) ξενοδοχειακό συγκρότημα, με πλήρως ανακαινισμένους τους εξωτερικούς του χώρους που περιλαμβάνει, τον κεντρικό τετραώροφο πύργο του Olympian Bay, το Olympian Village, και τα νέα αποκτήματα του ομίλου, Olympian Lagoon (A SUPERIOR) και ο νέος συνεδριακός χώρος Olympus Congress & Expo Center.

site: http://www.reahotels.com/
email: info@reahotels.com
tel.: 23520 61431-4
Fax: 23520 61435

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails