AdSenseBanner

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Eπιτυχία του blog!! Eυαισθησία από την Athens Airways!!

Υστερα από επικοινωνία που έγινε με το xenodoxia.blogspot.com από ανθρώπους του Τουρισμού στα Κύθηρα ότι έχουν δρομολογηθεί δύο πτήσεις την Τρίτη και καμία το Σάββατο επικοινωνήσαμε με την αεροπορική εταιρία Athens Airways, η οποία μετά από επανεξέταση του θέματος δρομολόγησε την μια πτήση το Σάββατο όπως τους ζητήθηκε!!!!


Αναλυτικά άνθρωπος του τουρισμού από τα Κύθηρα μας ανέφερε:

"Μας ανακοινώσανε την αεροπορική εταιρεία που θα εξυπηρετήσει τα Κύθηρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι η Athens airways, η οποία μας ανακοίνωσε με τη σειρά της το καλοκαιρινό πρόγραμμα. Δεν δρομολογεί αεροπλάνο το Σάββατο, γεγονός που σημαίνει ότι τινάχτηκαν στον αέρα ξενοδοχειακές κρατήσεις ευρωπαίων τουριστών(και Ελλήνων)που οι περισσότεροι εκκμεταλλεύονται το Σαββατοκύριακο για τις διακοπές τους. Όπως επίσης
χάνουμε τους παραθεριστές του Σαββατοκύριακου, εφόσον πολλοί είναι εκείνοι που έρχονται στο νησί Σάββατο αεροπορικώς. Μας βάλανε δύο πτήσεις την Τρίτη (δεν χρειάζεται).
Σε μια σεζόν που η τουριστική κίνηση είναι ήδη πολύ πεσμένη, μας χαντάκωσαν. Τι μπορούμε να κάνουμε? "

Μετά την επικοινωνία που είχαμε με την Athens Airways λάβαμε την εξής απάντηση:

"Αξιότιμοι Κύριοι του xenodoxia blogspot,

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας με την Athens Airways καθώς επίσης και για τις επισημάνσεις σας.

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το e-mail σας και δε σας κρύβουμε τον προβληματισμό μας. Ενημερωτικά να σας αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο αποτέλεσε αφορμή για την επικοινωνία σας μαζί μας είχε αποφασιστεί μετά από εκτεταμένη έρευνα που έγινε σε συνδυασμό πάντα με τις απαιτήσεις της αγοράς, τις λειτουργικές δυνατότητες αεροσταθμού και εταιρίας και υπό την έγκριση πάντα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην οποία και υπαγόμαστε. Κατανοούμε ότι τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες όλες των επιβατών καθώς και των τουριστικών φορέων.

Ύστερα από επανεξέταση του θέματος που προέκυψε, η Athens Airways προχώρησε σε αναπρογραμματισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εξαγγελία της πτήσης του Σαββάτου να σας βρίσκει ικανοποιημένους. Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι παρέχουμε καθημερινή αεροπορική σύνδεση με το νησί των Κυθήρων και από τις 29 Ιουνίου μέχρι και τις 07 Σεπτεμβρίου 2010 προσθέτεται και δεύτερο δρομολόγιο τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας (Τρίτη). "

Θέλουμε σαν blog για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό στην Ελλάδα να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Athens Airways για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση που έδειξε στo αίτημα των ανθρώπων του τουρισμού!!!!

site: http://www.athensairways.com/

3 σχόλια:

  1. Μπράβο κάνετε καταπληκτική δουλειά. Συνεχίστε έτσι σας υποστηρίζουμε όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και σε εσάς και στην Athens Airways!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails