AdSenseBanner

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αισιόδοξος ο Κάρολος Παπούλιας


Αισιόδοξος για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ο οποίος είχε χτες συνάντηση με το δ.σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπούλιας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κατάσταση, θα βελτιωθεί καθώς η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας και η εργατικότητα θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν την παρούσα χρονική περίοδο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σκέψεις που γίνονται από Ελληνικής πλευράς να υπάρξει συνεργασία με την Τουρκία πάνω στο θέμα του τουρισμού, εννοώντας προφανώς κοινά τουριστικά πακέτα.

Πάντως από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης, επεσήμανε ότι διανύουμε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο λέγοντας χαρακτηριστικά: Eμείς πιστεύουμε ότι ο Τουρισμός μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από την κρίση.

Αν ενισχυθεί καταλλήλως από την πολιτεία και από τις παράπλευρες δράσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε, μπορούμε πραγματικά να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να αποτελέσει ο Τουρισμός το κυρίαρχο εργαλείο ενίσχυσης της ανάπτυξης της χώρας. Βεβαίως, χρειάζεται ένας συντονισμός όλων των ενεργειών.

Ελπίζουμε ότι εφόσον περάσει “η πρώτη μπόρα” της οικονομικής κρίσης θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και για τα θέματα ανάπτυξης, τα οποία -ελέω της κατάστασης- έχουν μείνει λίγο πίσω. Τελικά, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Πηγή : Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails