AdSenseBanner

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Μοναδικό Πάσχα στην Χίο με την ANEK Lines

Μια μοναδική ευκαιρία απόδρασης στην μαγευτική πασχαλινή Χίο, απόλαυσαν 600 Λέσβιοι, οι οποίοι επέλεξαν την εκδρομή που οργάνωσε η ANEK LINES για να γιορτάσουν το τριήμερο της Λαμπρής.

Η προσφορά της ANEK LINES ήταν μια οικονομικά δελεαστική πρόσκληση προς τους κατοίκους της Μυτιλήνης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά και έζησαν από κοντά το λαμπερό Πάσχα που απολαμβάνουν κάθε χρόνο όσοι βρίσκονται στη Χίο. Πιο συγκεκριμένα η ANEK LINES διοργάνωσε μια μικρή κρουαζιέρα η οποία περιελάμβανε την μεταφορά από την Μυτιλήνη στην Χίο με το πλοίο ΛΙΣΣΟΣ και τη διαμονή εντός του πλοίου.

Φτάνοντας στη Χίο, τέσσερις ώρες πριν την Ανάσταση οι επιβάτες είχαν την δυνατότητα να βγουν και να απολαύσουν τον εορτασμό της Ανάστασης στο νησί και να ζήσουν από κοντά τον περίφημο «ρουκετοπόλεμο». Στη συνέχεια επιστρέφοντας στο πλοίο τους περίμενε ένα πατροπαράδοτο ελληνικό πασχαλινό δείπνο με την σφραγίδα των chef της ΑΝΕΚ. LINES. Κόκκινα αυγά, μαγειρίτσα, γενικώς πλούσιο μενού με πασχαλινά φαγητά και γλυκά και πάνω από όλα εορταστική διάθεση από το πλήρωμα και τους αξιωματικούς του πλοίου. Την Κυριακή το πρωί, μετά το πλούσιο πρωινό, από ολόφρεσκα προϊόντα της Κρήτης, πολλοί από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν στα στενά της Χίου.

Οι επιβάτες απόλαυσαν τις μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας, τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη, καθʼ όλα, εξυπηρέτηση που τους προσέφερε η ANEK LINES και επέστρεψαν στην Μυτιλήνη τη Δευτέρα του Πάσχα 5 Απριλίου 2010 έχοντας στις αποσκευές τους υπέροχες στιγμές από την μοναδική εμπειρία που έζησαν.

Η συγκεκριμένη εκδρομή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί η ANEK LINES θέλοντας να βρίσκεται πάντα κοντά στο επιβατικό κοινό και να του προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες, τις πιο συμφέρουσες, για αυτό, προσφορές και τις πλέον πρωτοποριακές προτάσεις.

Η ANEK LINES, στηρίζει τον τουρισμό των ελληνικών νησιών και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνει το επιβατικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails