AdSenseBanner

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ xenodoxia.blogspot.com: Δωρεάν Διαμονή στο Apollo Resort Art Hotel

Τo blog xenodoxia.blogspot.com και τον ξενοδοχείο Apollo Resort χαρίζουν σε ένα τυχερό δύο ΔΩΡΕΑΝ διανυκτερεύσεις με πρωϊνό στο ξενοδοχείο Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες 19-20 Μαρτίου 2010.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο, το δωμάτιο και την περιοχή μπορείτε να βρείτε στο: http://www.apollo-hotel.gr/

Μπείτε και εσείς στην κλήρωση απλά και μόνο αν γίνετε μέλη στο group μας στο Facebook (http://www.facebook.com/group.php?gid=244863537454) και κάνετε invite τουλάχιστον 10 friends σας να μπουν στο group μέχρι και 10 Μαρτίου. Όσους περισσότερους κάνετε, για κάθε 10 άτομα κερδίζετε 1 συμμετοχή*, τόσο αυξάνεται την πιθανότητα να κερδίσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την διαμονή σας στο ξενοδοχείο Apollo Resort Art Hotel.

Για να γίνετε μέλη στο group του Xenodoxia.blogspot.com και να κάνετε invite του friends σας πατήστε στο παρακάτω link
http://www.facebook.com/group.php?gid=244863537454

Οταν γίνετε μέλη και κάνετε invite τους φίλους σας στο group του ξενοδοχείου γράψτε στο wall του group του xenodoxia.blogspot.com στο Facebook τον ακριβή αριθμό των φίλων σας που έχετε κάνει invite για να κερδίσετε αντίστοιχα τις συμμετοχές στην κλήρωση. Ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσημα από το group του xenodoxia.blogspot.com στο Facebook στις 11 Μαρτίου 2010.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails