AdSenseBanner

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Tharmae Sylla Spa: Επιστρέψετε από τις διακοπές σας όχι απλώς φρεσκαρισμένοι, αλλά και..... ξαναγεννημένοι!

Με σεβασμό στην ιστορία και το παρελθόν του τόπου αλλά και με όλες τις πολυτελείς παροχές ενός 5 άστερου ξενοδοχείου που αναζητούν οι απαιτητικοί ταξιδιώτες, δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ SPA & WELLNESS HOTEL συγκαταλέγεται σ' ένα από τα 10 καλύτερα Thermal Spa στον κόσμο (σύμφωνα με το περιοδικό Conde Nast Traveller) και ψηφίστηκε για τρίτη συνεχή φορά από το κοινό στην πρώτη θέση της κατηγορίας: «καλύτερο ξενοδοχειακό Spa» στην Ελλάδα στα πλαίσια των « PHILOXENIA TOURIST AWARDS 2008». Σε μια υπερσύγχρονη μονάδα, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, στο βορειότερο σημείο της Εύβοιας, σας υποσχόμαστε μια διαφορετική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης και μάλιστα όλες τις εποχές του χρόνου. Θα εντυπωσιαστείτε!

Η ιδανική ισορροπία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος είναι η φιλοσοφία μας.

Στο ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ η σωματική και πνευματική αναζωογόνηση αποτελούν αυτοσκοπό σε συνδυασμό με την ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας.

Αν αναζητάτε τρόπους για να βρείτε την ενέργειά σας και να ζήσετε μια απόλυτη εμπεριία αναζωογόνησης και ευεξίας, τότε μια παραμονή σας στο ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ Spa & Wellness ξενοδοχείο, μπορούν να σας αλλάξουν τη διάθεση. Η πολυτέλεια συνυπάρχει με τις πιο σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν ιαματικές πισίνες, ατομικούς χώρους ιαματικών θεραπειών, κέντρο ομορφιάς, γυμναστήριο, σάουνες, χαμάμ σε έναν πραγματικό ναό ευεξίας που υπερβαίνει τα 1.800 τ.μ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Natural Spa & Wellness κέντρου του ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ προσφέρει μια μεγάλη επιλογή θεραπευτικών προγραμμάτων με τη δύναμη του ιαματικού νερού καθώς επίσης και πάνω από 20 διαφορετικά προγράμματα περιποίησης του σώματος.

Η μεγάλη εμπειρία του προσωπικού, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των θεραπειών, η αρτιότητα των εγκαταστάσεων και η ιδιαίτερη προσέγγιση κάθε επισκέπτη προσωπικά σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας!

THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS HOTEL (5*)
Ποσειδώνος 2, Τ.Κ. 34300 Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ.: (22260) 60 100,
Φαξ.: (22260) 22 055,
Site: http://www.thermaesylla.gr/
E-Mail: info@thermaesylla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails