AdSenseBanner

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Louis Cruises: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το δυστύχημα

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Louis Majesty εξέδωσε το βράδυ την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Louis Cruises ανακοινώνει ότι το υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιό της Louis Majesty που βρισκόταν εν πλω από Βαρκελώνη προς Γένοβα, χτυπήθηκε από ασυνήθιστου ύψους κύματα (abnormal waves) που είχαν σαν αποτέλεσμα τη θραύση αριθμού υαλοθωράκων σε κοινόχρηστο χώρο επιβατών στο πρωραίο μέρος του πλοίου, στο κατάστρωμα 5. Από τη θραύση των υαλοθωράκων, δύο επιβάτες Γερμανικής και Ιταλικής υπηκοότητας τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ δεκατέσσερις επιβάτες υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς. Το πλοίο επιστρέφει με ασφάλεια στο λιμάνι της Βαρκελώνης.

Η εταιρεία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συμπάθεια της στις οικογένειες των θυμάτων, τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και τη θλίψη της για το συμβάν. Το ιατρικό προσωπικό του πλοίου ήδη προσφέρει τη μέγιστη δυνατή φροντίδα στους τραυματίες.

Το πλοίο πραγματοποιούσε 12ήμερη κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο με αφετηρία τα λιμάνια της Γένοβας και της Μασσαλίας και προορισμούς την Ταγγέρη, την Κασαμπλάνκα, την Τενερίφη, το Λαντζαρότε, τον Καντίζ, την Καρθαγένη και τη Βαρκελώνη. Θα επέστρεφε στην Γένοβα αύριο 4 Μαρτίου 2010. Στο πλοίο επιβαίνουν 1350 επιβάτες και 580 μέλη πληρώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails