AdSenseBanner

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

KALIMERA GREECE - KALIMERA PAROS!


KALIMERA PAROS:
Το 'Kalimera Paros΄ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα σε μια παραλία ιδανική για windsurfing ανάμεσα στους κέδρους, σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές.

Παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες στους windsurfers.
Εάν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θελήσετε να ασχοληθείτε με διάφορα θαλάσσια αθλήματα στην κοντινή σχολή, με μεγάλη χαρά μπορούμε να το διευθετήσουμε εμείς, εξασφαλίζοντας σας καλύτερες υπηρεσίες και τιμές.

ΠΑΡΟΣ:
H Πάρος το ελληνικό νησί στο κεντρικό Αιγαίο Πέλαγος. Ανήκει στο σύμπλεγμα των νησιών των Κυκλάδων. Δυτικά της Πάρου βρίσκεται η Νάξος, από την οποία τη χωρίζει ένα κανάλι πλάτους 8 χλμ.

H Πάρος αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς. Το κοντινότερο νησί είναι η Κοινότητα Αντιπάρου, η οποία βρίσκεται νοτιοδυτικά της Πάρου.

Η Πάρος έγινε επίσης γνωστή για το εξαίσιο άσπρο μάρμαρο που παρήγαγε, από το οποίο βγήκε και ο όρος Παριανό, ο οποίος χρησιμοποιείται για Κινέζικα και πολυτελή μάρμαρα παγκοσμίως.

Η Σάντα Μαρία της Πάρου απέχει 2 χλμ. Από τη Νάουσα. Η παραλία της είναι μία μακριά ακτή, η οποία χωρίζεται σε 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος υπάρχει η πανέμορφη αμμώδης παραλία και στο δεύτερο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
H πρώτη παραλία της Σάντα Μαρία είναι μακριά με υπέροχη θέα στη Νάξο, η παραλία είναι μεγάλη με μπαρ και στο κέντρο υπάρχει η σχολή κατάδυσης και windsurf.
Τα νερά στο δεύτερο μέρος της παραλίας είναι καταγάλανα και ο ήλιος κάνει την άμμο να φαίνεται πιο άσπρη απ’ότι στις άλλες περιοχές του νησιού. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και παροχές για θαλάσσια αθλήματα, όπως windsurf, καταδύσεις, κωπηλασία κλπ

Το μέρος αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποφύγουν τις θορυβώδεις παραλίες. Είναι πλήρως οργανωμένο και όσοι ενδιαφέρονται για windsurf αποτελεί ιδανικό προορισμό για να εξασκήσου το αγαπημένο τους άθλημα.

Στο μικρό λιμάνι, οι ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο του Αιγαίου χωρίς να ενοχλούνται από τον αέρα και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails