AdSenseBanner

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

HIM-SITEC: Ενημερωτική ημερίδα για σπουδές στην Ελβετία '


Η "SITEC" προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας στους τομείς της φιλοξενίας, των ταξιδιών και του τουρισμού, των επιχειρήσεων, των τραπεζικών, της αναψυχής, των αθλητικών, των εστιατορίων, των κέντρων αναψυχής, της μαγειρικής τέχνης.

Συνεργαζόμαστε με Ελβετικά Πανεπιστήμια, μέλη του ASEH (Swiss Hotel Schools Association), καθώς επίσης και με Βρετανικά και Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Σαν ειδικοί με μεγάλη πείρα στην τουριστική εκπαίδευση και αγορά, βοηθάμε μελλοντικούς φοιτητές, όπως απόφοιτους Λυκείου, φοιτητές από διάφορες εκπαιδευτικές ειδικότητες, και επαγγελματίες να επιλέξουν ένα πρόγραμμα σπουδών και έτσι να αποκτήσουν σημαντικά προσόντα και εργασιακή εμπειρία.

Ενημερωτική ημερίδα:

Eνημερωτική ημερίδα για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan (αίθουσα Crete) το HIM - Hotel Institute Montreux της Ελβετίας (μέλος του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association) και το Γραφείο Υποδοχής στην Ελλάδα SITEC. H εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία (ΒΑ / ΒΒΑ / PGD / MA /MBA) με αντικείμενο τον τουρισμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία σφαιρικής ενημέρωσης, τόσο των εργαζόμενων στον τουρισμό, όσο και εκείνων που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο.

Οι σπουδές στην Ελβετία, χώρα με εξαιρετική παράδοση στον τομέα των σπουδών της φιλοξενίας και του τουρισμού, αποτελούν ένα εξαιρετικό εχέγγυο για μια διεθνή σταδιοδρομία. Σημειώνεται πως το Hotel Institute Montreux είναι εγκεκριμένο από τους ακόλουθους φορείς: ASEH: Swiss Hotel Schools Association HCIMA: Hotel Catering and International Management Association, GM NEASC: New England Association of Schools and Colleges Inc, USA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails