AdSenseBanner

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

H TomTom σας ταξιδεύει στην Ελλάδα


Η TomTom ανακοινώνει σήμερα μια μοναδική ευκαιρία για όλους όσους επιλέξουν συσκευές TomTom. Ειδικότερα, για κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου, η TomTom προσφέρει ένα μοναδικό διήμερο για 2 άτομα, σε επιλεγμένους πολυτελείς ξενώνες, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Περάστε ένα αξέχαστο διήμερο γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά της καινούργιας σας συσκευής που εκτιμώνται από χρήστες σε όλο τον κόσμο και κατατάσσουν την TomTom στην κορυφή των συσκευών πλοήγησης. Αξεπέραστη ευκολία στη χρήση, προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες κυκλοφορίας για ασφαλέστερη οδήγηση, μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!», διευρυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τους πιο ανανεωμένους χάρτες Tele Atlas και Geointelligence της Ελλάδας με την μοναδική τεχνολογία TomTom Map Share, που εξασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να φτάσετε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Επιλέξτε μεταξύ 20 προορισμών σε όλη την Ελλάδα ανακαλύπτοντας γωνιές και περιοχές του χάρτη που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά χωρίς να ανησυχείτε για την έξοδο στην οποία πρέπει να στρίψετε, ένα ενδεχόμενο λάθος σας στο δρόμο, για τη θέση του πλησιέστερου πρατηρίου καυσίμων και για οτιδήποτε άλλο σας κρατάει από το να γνωρίσετε οδηγώντας την Ελλάδα που δεν ξέρετε.

Χμμ...και τι πρέπει να κάνω;

Μετά την αγορά της συσκευής TomTom ONE ή TomTom XL με χάρτες Ελλάδας από ένα από τα πολλά σημεία πώλησης, κρατήστε την απόδειξη, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε στους όρους συμμετοχής μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημέρα αγοράς και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε στην τιμή των 119 ή 149 ευρώ μια κορυφαία συσκευή GPS TomTom και παράλληλα στην ίδια τιμή να περάσετε ένα μαγευτικό διήμερο, σε έναν από τους πολυτελείς ξενώνες της προσφοράς!

* για περισσότερες πληροφορίες για τους προσφερόμενους προορισμούς και τους όρους συμμετοχής επισκευθείτε την ιστοσελίδα http://www.intersys.gr/default.asp?pid=92&la=1 .

Σχετικά με την TomTom

H TomTom είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων πλοήγησης και ψηφιακών χαρτών. Η TomTom NV απασχολεί περισσότερους από 3.300 εργαζόμενους σε τέσσερις επιχειρηματικές μονάδες – TomTom, Tele Atlas, AUTO και WORK.

Τα προϊόντα της TomTom αναπτύσσονται με έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και την αξία. Μεταξύ των προϊόντων της TomTom ανήκουν συσκευές πλοήγησης all-in-one οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες την άμεση πλοήγηση όπως οι βραβευμένες συσκευές της οικογένειας TomTom GO, και οι σειρές προϊόντων TomTom XL, TomTom ONE και η TomTom RIDER. Επιπλέον, ανεξάρτητες έρευνες αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα της TomTom έχουν ένα σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην οδήγηση και την οδική ασφάλεια.

Η Tele Atlas παρέχει τους ψηφιακούς χάρτες και το δυναμικό περιεχόμενο στο οποίο βασίζονται μερικές από τις βασικότερες υπηρεσίες πλοήγησης και εντοπισμού θέσης (LBS). Με ένα συνδυασμό των δικών της προϊόντων και συνεργασιών, η Tele Atlas παρέχει ψηφιακούς χάρτες που καλύπτουν περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιχειρηματική μονάδα AUTO αναπτύσσει και πωλεί συστήματα πλοήγησης και υπηρεσίες σε κατασκευαστές οχημάτων και OEMs. Η μονάδα WORK συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες επικοινωνίας και έξυπνης πλοήγησης με κορυφαία εμπειρία στον εντοπισμό και παρακολούθηση.

Η TomTom NV ιδρύθηκε το 1991 στο Άμστερνταμ και έχει γραφεία στην Ευρώπη, τη Β. Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Η TomTom είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Amsterdam στην Ολλανδία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.tomtom.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails