AdSenseBanner

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

H EYEWIDE Hotel eMarketing Services ανέλαβε το πλάνο eMarketing τou ξενοδοχείου Kalypso Cretan Village Resort & Spa στον Πλακιά, Ρεθύμνου Κρήτης

Η Eyewide Hotel Internet Marketing Services, εταιρεία φιλοξενίας, κατασκευής, ανάπτυξης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, ανέλαβε την συνολική διαχείριση του πλάνου ηλεκτρονικού μάρκετινγκ του Kalypso Cretan Vilage Resort & Spa (http://www.kalypsohotels.com/).

Το Καλυψώ βρίσκεται στον Πλακιά, 31 χλμ νοτίως του Ρεθύμνου και 115 Χλμ από το Ηράκλειο.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε επιβλητική θέση δίπλα σε ένα μικρό απομονωμένο λιμανάκι με κρυστάλλινα νερά και απλώνεται μέσα σε 50 στρέμματα κήπων και κρεμαστών βράχων. Έχει χτιστεί με απόλυτο σεβασμό προς την ομορφιά της φύσης σε παραδοσιακό κρητικό ρυθμό.

Στο Kalypso Cretan Village Resort & Spa η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η κρητική φιλοξενία, οι απεριόριστες επιλογές για διασκέδαση, οι αθλητικές δραστηριότητες, τα θαλάσσια σπορ και το καταδυτικό κέντρο, καθώς και η χαλάρωση, η ξεκούραση, η άψογη φιλική εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό, θα σας χαρίσουν μια αλησμόνητη απόδραση από την καθημερινότητα.

Πρωταρχικός σκοπός της Eyewide Hotel Internet Marketing Services, είναι η σωστή παρουσίαση και η βελτιστοποίηση στο κομμάτι των μηχανών αναζήτησης της ιστοσελίδας μέσω εξελιγμένων μεθόδων ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Τo Kalypso Cretan Village Resort & Spa υπέγραψε συνεργασία με την Eyewide Hotel Internet Marketing Services για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

- Hotel Internet Marketing
- Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης
- Διαφημιστικές καμπάνιες
- Link Popularity
- Social Media Optimization
- Δημιουργία ηλεκτρονικού φυλλαδίου
- Video Optimization

Το ξενοδοχείο Kalypso Cretan Village Resort & Spa στο Πλακιά, Ρεθύμνου Κρήτης σας καλωσορίζει στον δικτυακό του τόπο: (http://www.kalypsohotels.com/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails