AdSenseBanner

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Τα Μυστικά της Άνοιξης και το Ελληνικό Πάσχα: Ζήστε τα στα Classical Hotels & Resorts

Μοναδικές προτάσεις για Πασχαλινές ευκαιρίες απόδρασης!

Φέτος, τα Classical Hotels & Resorts σας προσκαλούν να γιορτάσετε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα και τα μοναδικά τοπικά έθιμα σε τρεις διαφορετικούς προορισμούς. Η πασχαλινή εξόρμηση σε Θεσσαλονίκη (Classical Makedonia Palace), Καλαμάτα (Classical Filoxenia Hotel) και Λάρισα (Classical Larissa Imperial) γίνεται πραγματική απόλαυση με διαμονή στα Classical Hotels & Resorts. Κλασσική φιλοξενία, υψηλή αισθητική, πολυτέλεια και μοναδική ποιότητα προσφέρονται σε ειδικές τιμές για τριήμερες αποδράσεις.

Ο επισκέπτης των Classical Hotels & Resorts απολαμβάνει χώρους ειδικά σχεδιασμένους και διαμορφωμένους για τη γιορτή του Πάσχα για να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες και να ικανοποιούν κάθε του επιθυμία. Όλοι οι χώροι των ξενοδοχείων εξασφαλίζουν στον επισκέπτη γαλήνη, χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα αλλά και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, όπως και τα ειδικά πασχαλινά menu για το βράδυ της Ανάστασης και την ημέρα της Λαμπρής.

Οι προτάσεις είναι διαμορφωμένες στα τρέχοντα δεδομένα, ώστε να αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία εξόρμησης στο ανοιξιάτικο τοπίο και επαφής με την παράδοση.

Classical Makedonia Palace
ʽΔεύτε λάβετε φωςʼ στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου, απολαύσετε τη φιλοξενία του Classical Makedonia Palace και την ημέρα της Λαμπρής δοκιμάστε παραδοσιακές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Room Rate από: 135 *
Menu Ανάστασης: 65 ** / άτομο
Menu Κυριακή του Πάσχα: 70** / άτομο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 897 197

Classical Larissa Imperial
Το Πάσχα στη Λάρισα συνοδεύεται από αξέχαστα σαρακατσάνικα γλέντια με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Απολαύστε παραδοσιακές γεύσεις και τσίπουρο στα καφενεία του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Αγιάς και αποδράστε στην καταπράσινη έκταση με τα υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους του Classical Larissa Imperial.
Bungalow Rate από: 120* (minimum 3 νύχτες)
Menu Ανάστασης: 45** / άτομο
Menu Κυριακή του Πάσχα: 60** / άτομο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 687 600

Classical e-Filoxenia Hotel
Στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου, κάτω από τον μυθικό Ταΰγετο, απολαύστε το παραδοσιακό ρουμελιώτικο γλέντι της Λαμπρής στους κήπους του Classical e-Filoxenia Hotel, όπου θα ψήνεται από το πρωί ο πατροπαράδοτος οβελίας.
Room Rate από: 150* (minimum 3 νύχτες)
Menu Ανάστασης: 45** / άτομο
Menu Κυριακή του Πάσχα: 60 ** / άτομο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210 23 166

Γιατί στα Classical Hotels & Resorts ψηφίζουμε «ελληνικά», είμαστε υπερήφανοι για την ελληνική παράδοση και γιορτάζουμε με ζωντάνια την Αναγέννηση της Φύσης.
Σας περιμένουμε!

* Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν από 28/03/2010 - 11/04/2010 (εκτός από το e-Filoxenia Hotel που ισχύουν από 01-05/04/2010 για περιορισμένο αριθμό δωματίων, για δίκλινο κλασικό δωμάτιο και περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και πλούσιο πρωινό.

** Ποτά a la carte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails