AdSenseBanner

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τα Capsis Hotels χορηγός στη stand-up comedy Αντί Διδακτορικού

Την ιδιαίτερη stand-up comedy του Δημήτρη Δημόπουλου «Αντί Διδακτορικού» υποστηρίζει ο ξενοδοχειακός όμιλος Capsis Hotels.

Η παράσταση παίζεται με επιτυχία στο θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη κάθε Τετάρτη για 8 παραστάσεις από τις 3/2 και στο Bar Nixon στην Αθήνα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Capsis Hotels με τη θεατρική ομάδα 4 actors, προσφέρουμε μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στους 5 πρώτους που θα τις ζητήσουν απαντώντας στο σχετικό post.


Η σελίδα μας στο Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Capsis-Hotels-Thessaloniki-Heraklion/183653862562

Η ταυτότητα της παράστασης:
Ο Δημήτρης Δημόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up από το 1996, και ξεκινά τον 13ο χρόνο της παρουσίας του στο συγκεκριμένο είδος παρουσιάζοντας τον stand-up μονόλογο «Αντί Διδακτορικού».

Ο μονόλογος είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: μια παράσταση που έρχεται να αναπληρώσει την έλλειψη μεταπτυχιακών τίτλων στο βιογραφικό του Δημήτρη. Θεματικά καταπιάνεται με την καθημερινότητα που βίωσε μεγαλώνοντας στην ελληνική πραγματικότητα, μέσα όμως από το φλεγματικό πρίσμα που χαρακτηρίζει το stand-up…

Το «Αντί Διδακτορικού» πρωτοπαρουσιάστηκε στο πλαίσιο των παραστάσεων «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη και μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί σε Σαρωνίδα, Σπάρτη και Ξάνθη, Αποσπάσματα του μονολόγου παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «48» του αγγλόφωνου Αλ-Τζαζίρα, όπου ο Δημήτρης συμμετείχε ως συμπαρουσιαστής και υπεύθυνος ύλης της εκπομπής.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.4actors.gr/2009/11/03/antididaktorikou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails