AdSenseBanner

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΦΕΤΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ! --> ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Πιο επίκαιρο από ποτέ είναι σήμερα το σλογκαν ΄Μένουμε Ελλάδα’, στην δική μας χώρα, στην πιο όμορφη χώρα στον κόσμο......

Πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας φέτος τον Ελληνικό τουρισμό και όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, δεν θα πρέπει να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας και είναι εύκολο αρκεί ο καθένας από εμάς να μην επαναπαυτεί και να προγραμματίσει τις διακοπές του, είτε τις καλοκαιρινές είτε τις χειμερινές, στα υπέροχα νησιά μας με τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες, στα χωριά της χώρας μας που είναι μέσα στην φύση και να χαρούμε την φιλοξενία που μόνο εμείς οι Ελληνες μπορούμε να προσφέρουμε.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΓΓΛΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.

Το http://xenodoxia.blogspot.com σε συνεργασία με Ελληνες ξενοδόχους καθόλη την διάρκεια του χρόνου θα έχει προσφορές για να επισκεφθείτε τα πιο όμορφα μέρη στις πιο οικονομικές τιμές!

Βοηθώντας τον Ελληνικό τουρισμό βοηθάμε εμάς τους ίδους!

-----------------------------------------------------------------------------------
ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Περιμένουμε από όλα τα μέλη τα σχόλιά τους, φωτογραφίες και εντυπώσεις από μέρη της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτουμε (είτε κατευθείαν στο blog, είτε τις φωτογραφίες στο email xenodoxia@gmail.com).

Περιμένουμε από τους όλους του ξενοδόχους προσφορές για όλους εμάς (στο email xenodoxia@gmail.com) !

Facebook Group: http://www.facebook.com/group.php?gid=244863537454

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΔΗΛ. ΝΑ "ΡΙΞΕΤΕ" ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΠΡΟΣΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ - ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ!
    ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΑΓΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΜΟΥΣΙΚΙ ΚΑΙ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΓΛΟΣΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails