AdSenseBanner

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η Beyonce στη Σαντορίνη στο Kirini SUITES & SPA

Βγήκε επιτέλους στη δημοσιότητα η φωτογράφιση που είχε κάνει η Beyonce στη Σαντορίνη για λογαριασμό της εταιρείας ρούχων που έχει μαζί με τη μητέρα της.

Η τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία πριν από μερικούς μήνες, ενώ, την επόμενη μέρα είχε κάνει ένα ταξίδι αστραπή στη Σαντορίνη προκειμένου να φωτογραφηθεί με φόντο τα μαγικά χρώματα του νησιού, για τη νέα collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010 της εταιρίας της “House Of Deréon”.

Απολαύστε ένα video από την μοναδική φωτογράφιση, η οποία, από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το “μοντέλο” όσο και για τα τοπία που προβάλλονται.


4 σχόλια:

  1. Οι πληροφοριες που δημοσιευσατε ειναι λανθασμενες. Η Beyonce με ολο το επιτελειο της εμεινε στο ξενοδοχειο Mystique στην Σαντορινη. Οι φωτογραφιες και το video που βλεπετε ειναι απο το Mystique.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι αληθεια. Ειχε δημοσιευτει φωτογραφια εξω απο την εισοδο του ξενοδοχειου Mystique με το ονομα του ξενοδοχειου οταν εφευγε η Beyonce.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έμεινε στο Mystique. Στο Kirini έμειναν οι παρατρεχάμενοι Έλληνες δημοσιογράφοι. Το περιοδικό ΟΚ είχε την προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφίες της από την φωτογράφησή της στο Mystique.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα και εγώ να επιβεβαιώσω ότι στο Kirini δεν έμεινε η Beyonce. Η Beyonce έμεινε στο ξενοδοχείο Mystique και όσοι γνωρίζουν το ξενοδοχείο μπορούν αμέσως να το καταλάβουν από το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails