AdSenseBanner

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

WINTER SUN WEEKS στο HOTEL HELMOS KALAVRITA



Φέτος το χειμώνα το HOTEL HELMOS KALAVRITA υποδέχεται τους λάτρεις του σκι με μία δελεαστική πρόταση χειμερινών διακοπών, που θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας ψάχνουν! Διαμονή με στυλ, παραδοσιακό πρωινό για δύναμη και σκι όλη μέρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αποτελούν την πιο «καυτή» χειμερινή ιδέα με την πιο «παγωμένη» τιμή.

Το ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά των Καλαβρύτων, σας προσκαλεί να περάσετε κοντά του τις πιο οικονομικές, τις πιο δραστήριες και τις πιο αναζοωγονητικές διακοπές, αφού εξασφάλισε, για τους επισκέπτες του τις καθημερινές, μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Όταν οι άλλοι δουλεύουν, εσείς μπορείτε να χαίρεστε τις άδειες πίστες, χάρη στη συμφέρουσα πρόταση του HOTEL HELMOS KALAVRITA.

Οι μέρες ξεκινούν με ένα πρωινό με παραδοσιακές γεύσεις και τοπικά υλικά Καλαβρύτων και στη συνέχεια, έχοντας την απαραίτητη ενέργεια, ακολουθεί ολοήμερη δράση με τα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ στις χιονισμένες πίστες και την ηρεμία του ολόλευκου φόντου.

Για τους πιο συγκρατημένους το 3ήμερο πακέτο κοστίζει 129 ευρώ, για τους πιο τολμηρούς το 5ήμερο πακέτο κοστίζει 189 ευρώ. Οι τιμές ισχύουν για τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη και κάνουν την εβδομάδα σας να αρχίζει και να τελειώνει σαν όνειρο χειμερινής νυκτός!

Ενημερωθείτε για τα πακέτα και κάντε κράτηση στο www.hotelhelmos.gr ή επικοινωνείτε με το HΟΤΕL HELMOS KALAVRITA στο τηλέφωνο 26920 29222.

πηγή: http://www.hotelhelmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails