AdSenseBanner

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Θετικά μηνύματα για την Κω από τις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις

Σε πλήρη δραστηριότητα έχουν βρει τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού (Δ.Ο.Τ) της Κω οι πρώτοι μήνες του έτους με τα θετικά μηνύματα να έρχονται από τις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες έχει ήδη συμμετάσχει ο Δ.Ο.Τ. Πρόσφατα συμμετείχε στην έκθεση Holiday World 2010 της Τσεχίας, η οποία ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα της Κω ξεκίνησε με την έκθεση της Ουτρέχτης (12-17 Ιανουαρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ολλανδίας και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη και συνεχίστηκε με τη διεθνή έκθεση της Βιέννης Ferienmesse 2010, (14-17 Ιανουαρίου).

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού της Κω συμμετείχε ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Ο.Τ και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Σπύρου. Η προσέλευση στο περίπτερο της Κω ήταν μεγάλη ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάσθηκε στις υποδομές της Κω και στα τουριστικά καταλύματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικογενειακές διακοπές.

Την εκθεσιακή δραστηριότητα συμπληρώνει η συμμετοχή της Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κοπεγχάγης, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2010 και η Κως συμμετείχε με δικό της περίπτερο, μέσω του ΕΟΤ.

Ο Δ.Ο.Τ συνεχίζει το έργο προβολής του νησιού στο εξωτερικό αυτή την περίοδο, με τα πλωτά σεμινάρια στο ποταμόπλοιο που διασχίζει την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αυστρία να βρίσκονται σε εξέλιξη.

πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/news.php?id=10007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails